Black Spot Zone Blanche 2017-2019

Tips:

Το Black Spot (γαλλικά: Zone Blanche, lit.'White Zone')[a] είναι ένα γαλλοβελγικό τηλεοπτικό υπερφυσικό θρίλερ που έκανε πρεμιέρα στο France 2 στις 10 Απριλίου 2017, μετά το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο στο Festival des créations télévisuelles de Lucho του 2017 . Δημιουργήθηκε από τον Mathieu Missoffe μέσω της συμπαραγωγής των Ego Productions, Be-Films και RTBF, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Suliane Brahim, Hubert Delattre και Laurent Capeluto.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Η Ταγματάρχης της αστυνομίας Laurène Weiss είναι η επικεφαλής της Χωροφυλακής (αστυνομίας) της γενέτειράς της Villefranche, μιας μικρής, απομονωμένης, φανταστικής πόλης που περιβάλλεται από ένα δάσος 50.000 στρεμμάτων (200 km2, 78 τετραγωνικά μίλια) στα βουνά. Ο εισαγγελέας Franck Siriani φτάνει για να μάθει γιατί το ποσοστό δολοφονιών της πόλης είναι έξι φορές μεγαλύτερο από τον εθνικό μέσο όρο. έχει επίσης ενδιαφέρον να ερευνήσει το συννεφιασμένο παρελθόν του ταγματάρχη. Το δάσος είναι ένα περίεργο και εξαιρετικά επικίνδυνο μέρος, στο οποίο γίνονται πολλές από τις δολοφονίες.


Black Spot 2017-2019

Η αρχή θυμίζει Πορφυρά Ποτάμια (γαλλικά: Les Rivières Pourpres, αγγλικά: The Crimson Rivers). Κλασικά, στο 1ο επεισόδιο όλη η γρήγορη πλοκή και το στόρι. Το 2ο κυλάει αργά. Το 3ο έχει λίγο μεταφυσικό και είναι μίζερο. Το 4ο ξεκινά με σκηνή Blair Witch Proj. Πολύ σκοτεινό και μίζερο. Σε κάθε επεισόδιο. έχει για εμβόλημη υπόθεση. Στο 7ο έχουμε και ένα “βάλτο” που μαζί με την μπελαντόνα συνθέτουν ένα σκοτεινό-ψιχεδελικό τοπίο. Και φτάνουμε στο 8ο (τελευταίο) επεισόδιο όπου το καλό και λίγο μεταφυσικό σενάριο γίνεται απλά ένα μπάχαλο από “τρύπες” με κορύφωση ένα παραμυθένιο πρελούδιο δίχως ίχνος πραγματικού χρόνου.
Η 2η σεζόν ξεκινά από το 57 π.Χ. με 100 Ρωμαίους στρατιώτες που τους έφαγε η μαρμάνγκα στο δάσος. Η ψυχολογική πίεση σε συνδυασμό με την δήθεν μεταφυσική ιστορία με κούρασε και βαρέθηκα. Είναι σαν να φτάνει συνέχεια στο τέρμα δίχως κορύφωση.
Αφού έτσι ήθελαν να το δώσουν μωρέ. Σκοπός είναι να ΜΗΝ καταλάβουν τίποτα και να νομίζουν ο καθένας το δικό του τέλος.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Spot_(TV_series)
Black Spot 2017-2019 Black Spot 2017-2019 Black Spot 2017-2019