Black Space 2020

Tips:

Το Black Space είναι μια ισραηλινή δραματική σειρά δράσης που δημιουργήθηκε από τους Anat Gafni και Sahar Shavit, που μεταδίδεται από τις 13 Δεκεμβρίου 2020 στις 13 Reshet. Πρωταγωνιστούν οι Guri Alfi, Asi Levi, Reut Alush, Shai Avivi, Meirav Shirom, Liana Ayoun, Noam Karmeli, Yehonatan Vilozny, Yoav Rotman, Gily Itskovich, Oneg Efron και Hadas Jade Sakori.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Ένα συνηθισμένο πρωί σε ένα γυμνάσιο μικρής πόλης μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ανώνυμες μορφές με μάσκες έχουν διαπράξει σφαγή αφήνοντας τέσσερις νεκρούς μαθητές. Το χάος είναι στο αποκορύφωμά του και το σχολείο περιβάλλεται από αυτοκίνητα της αστυνομίας. Τα ασθενοφόρα και οι αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται στη σκηνή, καθώς και τρομοκρατημένοι γονείς και δημοσιογράφοι. Ο Rami Davidi, αστυνομικός από τις ειδικές έρευνες, είναι ένας από τους πρώτους που έφτασαν στη σκηνή του εγκλήματος. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το γυμνάσιο του, αυτό που παρακολούθησε ως έφηβος. Μαζί με όλους τους άλλους αναμένει να πιάσει τους δολοφόνους που κρύβονται ακόμα μέσα στο κτίριο. Αλλά προς έκπληξή τους, η μονάδα διάσωσης βρίσκει μόνο φοβισμένους μαθητές, τραυματισμένους, μαζί με τέσσερα πτώματα. Όταν συνελήφθησαν τρεις Παλαιστίνιοι που εργάζονται στην κατασκευή στη στέγη του σχολείου, υπάρχει ένα γενικό κύμα ανακούφισης παντού και πιστεύουν ότι η υπόθεση λύθηκε. Ο Ντέιβιν όμως επιστρέφει στο κτίριο πριν από την αυγή για να εξετάσει το υλικό ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η σειρά πραγματεύεται επίσης τα θέματα του σχολικού εκφοβισμού, τις αντικρουόμενες σχέσεις μεταξύ των εφήβων και των γονιών τους καθώς και την ολοένα αυξανόμενη επιρροή του Διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών στη συμπεριφορά των νέων.


Black Space 2020

Επίκαιρο σενάριο με αρκετά αντικειμενική προσέγγιση, αρκετά καλές ερμηνείες και πολύ λίγο σασπένς. Ξεκάθαρο το πολιτικό μήνυμα για την νέα γενιά και το μπούλινγκ.



More Info -- https://fr.wikipedia.org/wiki/Black_Space
Black Space 2020 Black Space 2020