Black Knight 2023

Tips:

Το Black Knight (Ο Μαύρος Ιππότης) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά συνεχούς ροής σε σενάριο και σκηνοθεσία του Cho Ui-seok, με πρωταγωνιστές τους Kim Woo-bin, Song Seung-heon, Kang Yoo-seok και Esom. Βασισμένο στο ομότιτλο webtoon του Lee Yun-kyun.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Το 2071, η ακραία ατμοσφαιρική ρύπανση μετέτρεψε την πλειονότητα της κορεατικής χερσονήσου σε έρημο και εξάλειψε όλο τον αρχικό πληθυσμό εκτός από το 1%. Οι επιζώντες υποχρεούνται να φορούν αναπνευστήρες και να βασίζονται στους «Ιππότες», εξειδικευμένους οδηγούς παράδοσης, για να τους παρέχουν τα εφόδια (ειδικά φρέσκο οξυγόνο) που χρειάζονται για να παραμείνουν στη ζωή. Μια μέρα, ένας θρυλικός ιππότης που ονομάζεται '5-8' συναντά ένα αγόρι που ονομάζεται Sa-Wol, που επιθυμεί να γίνει Ιππότης όπως και εκείνος, και αποφασίζει να τον εκπαιδεύσει ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του στον σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο που ζουν.


Black Knight 2023

Οι Νοτιοκορεάτες έχουν παράδοση την πολύ καλή μεταφορά των δυστοπικών κόμικ στην οθόνη. Καλό σενάριο, με δεμένενη σκηνοθεσία και ερμηνείες πολύ κοντά στην δυστοπική πραγματικότητα. Απόλαυσα μια καλή δυστοπική περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Knight_(South_Korean_TV_series)
Black Knight 2023 Black Knight 2023