Black South Korean 2017

Tips:

Το Black (κορεατικά: 블랙; RR: Beullaek) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά φαντασίας-θρίλερ του 2017 με πρωταγωνιστές τους Song Seung-heon, Go Ara, Lee El και Kim Dong-jun. Δημιουργήθηκε από το Studio Dragon, σεε σενάριο Choi Ran και σκηνοθεσία Κιμ Χονγκ-Σουν.
Η σειρά προσαρμόστηκε σε μια σειρά Ιστού στη Μαλαισία που κυκλοφόρησε στο Viu για δύο σεζόν. Η προσαρμογή της Μαλαισίας αντικατέστησε την έννοια του ζοφερού θεριστή με το Orang bunian, ένα υπερφυσικό ον στη λαογραφία της Μαλαισίας.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 18

Story:

Το Black είναι η ιστορία ενός ζοφερού θεριστή που αναγκάζεται να βρει τον δραπέτη σύντροφό του. Στην πορεία, αποκαλύπτει την αλήθεια για μια σειρά από δολοφονίες πριν από 20 χρόνια. Η διερεύνηση των δολοφονιών περιπλέκει τον πρωταρχικό ρόλο του θεριστή να καθοδηγήσει τον νεκρό στην αντίστοιχη μετά θάνατον ζωή του, ειδικά αφού ερωτεύεται μια θνητή γυναίκα - κάτι που τον οδηγεί να παραβεί υπερφυσικούς κανόνες κατά της ανάμειξης σε ανθρώπινες υποθέσεις.


Black South Korean 2017

Κορεάτικο μεταφυσικό. Κλασικό σενάριο με τον “θεριστή” που οδηγεί τις ψυχές στον κάτω κόσμο. Πολύ αφελές και παιδιάστικο. Ούτε οι ντόπιοι δεν το βλέπουν.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Black_(South_Korean_TV_series)
Black South Korean 2017 Black South Korean 2017