Bitter Daisies 2018-2021

Tips:

Το Bitter Daisies (πρωτότυπος τίτλος στα Γαλικιανά: O sabor das margaridas) είναι μια τηλεοπτική δραματική σειρά που παράγεται από το CTV στην Ισπανία και γράφτηκε στη Γαλικιανή γλώσσα. Το σκηνοθέτησε ο Miguel Conde. Πρωταγωνιστούν οι Maria Mera, Nerea Barros, Miguel Insua. Ricardo de Barreiro και Toni Salgado.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Η Rosa Vargas είναι μια αρχάριος αστυνομικός της Ισπανικής Πολιτικής Φρουράς που φτάνει στη μικρή πόλη Murias της Γαλικίας για να ερευνήσει την εξαφάνιση μιας νεαρής κοπέλας που ονομάζεται Marta Labrada. Αν και όλα δείχνουν ότι η Μάρτα εγκατέλειψε μόνη της την πόλη, η Ρόζα προχωρά παραπέρα και ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που περιβάλλει τη μικρή πόλη Μουριάς και η έρευνα ανακαλύπτει μια σειρά από εγκλήματα που είχαν παραμείνει κρυμμένα στο χωριό «όπου τίποτα δεν συμβαίνει ποτέ».


Bitter Daisies 2018-2021

Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ με πολύ καλή σκηνοθεσία. Το σενάριο ξεκινά με μια απλή φαινομενικά υπόθεση. Στην συνέχεια βλέπουμε τις ζωές των 10 πρωταγωνιστών να περιπλέκονται μεταξύ τους και στους 9 να έχουμε πολλαπλές ανατροπές. Μόνο ο αρχηγός της πολιτοφυλακής μένει καθαρός. Παρόλα αυτά το σενάριο είναι πολύ δεμένο και η κάθε λεπτομέρια - δικαιολογία ταιριάζει και δένει με το μοντάζ και την σκηνοθεσία. Κατάφερε μέσα σε 6 επεισόδια να αγγίξει πολλά κοινωνικά προβλήματα του σήμερα. Και οι ερμηνείες ήταν σε καλό επίπεδο. Ήταν μια καλή σεζόν-σειρά.
Κρίμα γιατί στην 2η σεζόν δεν είχε εξέλιξη σε τίποτα. Ήθελα να ήξερα μόλις γυρίζεται ένα επεισόδιο και τελειώνει το μοντάζ, είναι ικανοποιημένοι ή απλά θέλουν να παραδώσουν το υλικό για να βγούν από την υποχρέωση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Bitter_Daisies
Bitter Daisies 2018-2021 Bitter Daisies 2018-2021