Biohackers 2020-2021

Tips:

Το Biohackers είναι μια γερμανική τηλεοπτική σειρά τεχνο-θρίλερ που δημιουργήθηκε από τον Christian Ditter. Πρωταγωνιστούν οι Luna Wedler, Jessica Schwarz, Thomas Prenn, Adrian Julius Tillmann, Jing Xiang, Caro Cult, Benno Fürmann και Thomas Kretschmann.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Η Mia Akerlund είναι μια φοιτήτρια που παίρνει φάρμακα στο Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, όπου συναντά τον Jasper, έναν ταλαντούχο φοιτητή της βιολογίας και τον Niklas, τον κάπως περίεργο συγκάτοικο του. Ενδιαφέρεται πολύ για την τεχνολογία biohacking και εμπλέκεται στον κόσμο των παράνομων γενετικών πειραμάτων. Η Μία προσπαθεί επίσης να διερευνήσει τα αίτια του θανάτου του αδελφού της. Όταν μαθαίνει για τα πρωτοποριακά αποτελέσματα της έρευνας για το biohacking που έχουν φτάσει σε λάθος χέρια, η Μία πρέπει να αποφασίσει αν θα προστατεύσει τους φίλους της ή θα εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού της.


Biohackers 2020-2021

Το σενάριο είναι καλό για γερμανικό σίριαλ. Οι ερμηνείες, η πλοκή και η σκηνοθεσία είναι μέτριες και η δράση παιδική. Έχει σασπένς αλλά μέχρι το 2ο επεισόδιο όπου πλέον όλα είναι φανερά και μένει μόνο η αφέλεια μέχρι το τέλος



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Biohackers_(TV_series)
Biohackers 2020-2021 Biohackers 2020-2021