Better Than Us 2018

Tips:

Το Better Than Us (ρωσικά: Лучше, чем люди, ρωμανικά: Luchshe, chem lyudi, κυριολεκτικά Better than People) είναι μια ρωσική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας του 2018 που δημιουργήθηκε από τον Andrey Junkovsky, για ένα προηγμένο ενσυναίσθητο android που ονομάζεται Arisa. Πρωταγωνιστούν οι Paulina Andreeva και Kirill Käro, καθώς και ο Aleksandr Ustyugov. Παρήχθη από την Yellow, Black and White σε συνεργασία με την Sputnik Vostok Production[2] για το ρωσικό κρατικό κανάλι C1R. Στις 16 Αυγούστου 2019, η πρώτη σεζόν των δεκαέξι επεισοδίων έγινε διαθέσιμη για ροή σε αγορές του Netflix εκτός Ρωσίας και Κίνας. Μια δεύτερη σεζόν δέκα επεισοδίων προγραμματίζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Μόσχα και το Πεκίνο το τρίτο τρίμηνο του 2021.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Η ιστορία λαμβάνει χώρα το 2029 όπου τα Android εξυπηρετούν ανθρώπους σε διάφορες θέσεις, ακόμη και αντικαθιστώντας τους σε πολλές κακές εργασίες. Η πολιτική της Κίνας για ένα παιδί έχει οδηγήσει σε κρίσιμη έλλειψη γάμων γυναικών, έτσι ένας μηχανικός σχεδιάζει ένα προηγμένο ρομπότ που ονομάζεται Arisa Είναι προγραμματισμένη να είναι σύζυγος ενός άνδρα και μητέρα υιοθετημένων παιδιών και δεν τηρεί τους Τρεις Νόμους της Ρομποτικής του Ισαάκ Ασίμοφ. Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την οικογένειά της, η οποία περιλαμβάνει τον εαυτό της. Ωστόσο, ο δημιουργός της πεθαίνει και η Arisa πωλείται στη ρωσική εταιρεία ρομποτικής CRONOS. Η Arisa σκοτώνει κατά λάθος έναν άνδρα στο CRONOS που προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσει ως ρομπότ σεξ, και στη συνέχεια φεύγει. Συναντά τη μικρή Σόνια (Vita Kornienko) και αυτομάτως συνδέεται μαζί της και καθιστά τον εαυτό της φύλακα του παιδιού.


Better Than Us 2018

Αρκετά καλό σενάριο (δεν είναι πρωτότυπο) με έμφαση στους χαρακτήρες. Αρκετά καλή πλοκή και ροή της υπόθεσης μέχρι το 7ο επεισόδιο. Κάπου εκεί αρχίζει να πέφτει ο ρυθμός και να ατονούν η ροή των πληροφοριών και η πλοκή. Βλέπεται ευχάριστα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Better_than_Us
Better Than Us 2018 Better Than Us 2018