Berlin Station 2016-2019 Series

Tips:

Το Berlin Station είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Olen Steinhauer. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Richard Armitage, Rhys Ifans, Leland Orser, Michelle Forbes, Richard Jenkins, Keke Palmer, Ashley Judd, John Doman, Tamlyn Tomita, Mina Tander, Mark Moses, Caroline Goodall, Claudia Michelsen, Antje Traue, Daniela Ziegler, Sylvia Hoeks, Thomas Kretschmann, Emilia Schüle, Natalia Wörner, Heino Ferch, Jannis Niewöhner, Katarina Čas, Robin Weigert, Anja Antonowicz, James Cromwell, Robbie Gee, Dejan Čukić, Nikolai Kinski και Ismael Cruz Córdova. Ο Bradford Winters ήταν παρουσιαστής για τις δύο πρώτες σεζόν του, με τον Jason Horwitch να αναλαμβάνει την 3η σεζόν.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 29

Story:

Η ιστορία ακολουθεί τον Daniel Miller (Richard Armitage), ο οποίος μόλις έφτασε στο σταθμό της CIA στο Βερολίνο της Γερμανίας. Στην 1η σεζόν, ο Μίλερ έχει μια μυστική αποστολή: να αποκαλύψει την πηγή μιας διαρροής που παρείχε πληροφορίες σε έναν διάσημο πλέον πληροφοριοδότη που ονομάζεται Thomas Shaw. Με οδηγό τον βετεράνο Hector DeJean (Rhys Ifans), ο Daniel μαθαίνει να παλεύει με τον τραχύ κόσμο του πράκτορα πεδίου: το τρέξιμο με πράκτορες, την εξαπάτηση και τους κινδύνους και τους ηθικούς συμβιβασμούς. Στη 2η σεζόν, τέσσερις μήνες μετά τον πυροβολισμό του Μίλερ στο τέλος της 1ης σεζόν, ανέρρωσε από τα τραύματά του αρκετά ώστε να του ανατεθεί μια νέα μυστική αποστολή: να διεισδύσει σε ένα ακροδεξιό γερμανικό πολιτικό κόμμα που πιστεύεται ότι σχεδίαζε τρομοκρατική ενέργεια ακριβώς πριν τις επικείμενες εκλογές.


Berlin Station 2016-2019 Series

Για να χαθώ-ξεφύγω μέσα από τα όνειρά μου. Κλασικό σενάριο, με γρήγορη πλοκή και μέτρια δράση. Προσπαθεί να μεγαλώσει το σασπένς με τις πολλαπλές εναλλαγές του “ποιος είναι τι” και στο τέλος δεν βγάζω νόημα. Απλά κάπου το χάνει και γίνεται μπάχαλο, δίχως να θυμάμαι αρχή-μέση-τέλος. Στην 2η σεζόν το σενάριο είναι πιο απλό και με περισσότερη δράση. Η 3η σεζόν μου ήταν αδιάφορη. Μια μέτρια περιπέτεια που δεν μου έμεινε τίποτα.

Berlin Station 2016-2019 Series


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Station_(TV_series)


Berlin Station 2016-2019 Series photo album


Berlin Station 2016-2019 Series Berlin Station 2016-2019 Series Berlin Station 2016-2019 Series Berlin Station 2016-2019 Series
Berlin Station 2016-2019 Series Berlin Station 2016-2019 Series