Behind your Touch 2023

Tips:

Το Behind Your Touch (κορεατικά: 힙하게) είναι Κωμωδία, Έγκλημα, Δράμα νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά. Γραμμένο από τους Lee Nam-gyu, Oh Bo-hyeon και Kim Da-hee. Σκηνοθετημένο από τους Kim Seok-yoon και Choi Bo-yoon, με πρωταγωνιστές τους Han Ji-min, Lee Min-ki, Joo Min-kyung και Suho.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Η σειρά αφορά μια κτηνίατρο με ψυχομετρικές δυνάμεις και έναν θερμόαιμο ντετέκτιβ που ερωτεύονται ο ένας τον άλλον ενώ λύνουν υποθέσεις μικροεγκλημάτων σε μια μικρή πόλη στο Mujin, στο Chungcheong-do. Οι ικανότητές τους δοκιμάζονται όταν λύνουν ένα μυστήριο μ' έναν κατά συρροή δολοφόνο.


Behind your Touch 2023

Το στοιχείο στο οποίο βασίζεται όλο το σενάριο είναι οι ψυχομετρικές δυνάμεις της Bong, που μόνο αν πιάσει “οπίσθια” (κοινώς ποπούς) μπορεί να δει το παρελθόν τους. Αυτό ισχύει και σε κατοικίδια ζώα. Έτσι, ο τίτλος της σειράς ίσως να ήταν κανονικά: Her touch from behind! Στην 1η σκηνή έχει το κλασικό σπαστικό κλαψούρισμα, που είναι κάτι σαν φετίχ στην Νότια Κορέα. Ανάλαφρο σενάριο, με χιουμοριστική διάθεση, αλλά με αργή πλοκή δίχως κορύφωση. Βαρετό και αδιάφορο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Behind_Your_Touch


Behind your Touch 2023 Series photo album


Behind your Touch 2023 Behind your Touch 2023 Behind your Touch 2023
Behind your Touch 2023 Behind your Touch 2023