Beef 2023

Tips:

Το Beef είναι μια αμερικανική κωμική-δραματική τηλεοπτική σειρά περιορισμένης παραγωγής του 2023 που δημιουργήθηκε από τον Κορεάτη σκηνοθέτη Lee Sung Jin για το Netflix. Πρωταγωνιστούν οι Steven Yeun, Ali Wong, Joseph Lee, Young Mazino, David Choe και Patti Yasutake.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Ένα περιστατικό οδικής οργής κατατρώει σιγά σιγά τους δύο εμπλεκόμενους. Το Beef αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν χρησιμοποιείται με την κυριολεκτική του έννοια, αυτή δηλαδή του βοδινού κρέατος, αλλά με τη μεταφορική. Στην αμερικάνικη αργκό σημαίνει παράπονο, κόντρα, αντιδικία, έριδα. Το Beef λοιπόν συμβαίνει ανάμεσα σε δύο αγνώστους διαφορετικής κοινωνικής τάξης: ενός αποτυχημένου εργολάβου, του Danny (Steven Yeun, υποψήφιος για Όσκαρ για την ταινία Minari) που ζει με τον αδερφό του σε ένα μικρό διαμέρισμα και παλεύει καθημερινά για να βγάλει τα προς το ζην και μίας εύπορης επιχειρηματία, της Amy (την έχεις ξαναδεί στη σειρά Always Be My Maybe) που ενώ φαινομενικά τα έχει όλα -οικογένεια, χρήματα, επαγγελματική καταξίωση-, δεν αντέχει την πίεση που υφίσταται. Οι δυο τους γνωρίζονται και διαπληκτίζονται με αφορμή μία παρεξήγηση, καθώς οδηγούν. Χωρίς να έρθουν ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο, γίνονται οι πρωταγωνιστές ενός περιστατικού «οδικής οργής», το οποίο λαμβάνει χώρα στα πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου. Αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι θα πυροδοτήσει μία απίστευτη κόντρα μεταξύ τους, που θα βγάλει προς τα έξω τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα.


Beef 2023

Όλη η αμερικάνικη κουλτούρα. ‘Όλοι οι αμερικάνοι έχουν “‘ένα” καλό εαυτό αλλά είναι ικανοί να κάνουν τα χειρότερα. ‘Όλοι μπορούν να μπλέξουν άσχημα και είναι πάντα άτυχοι. Είναι η χώρα της ευκαιρίας για όλους και η φυλακή για τους άτυχους. Μια καλή άποψη της ζωής στην χώρα που συμβαίνουν σχεδόν τα πάντα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Beef_(TV_series)


Beef 2023 Series photo album


Beef 2023 Beef 2023 Beef 2023 Beef 2023
Beef 2023 Beef 2023