Battlestar Galactica 2004-2009

Tips:

Το Battlestar Galactica (BSG) είναι μια αμερικανική στρατιωτική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας και μέρος του franchise Battlestar Galactica. Το σόου αναπτύχθηκε από τον Ronald D. Moore και τον εκτελεστικό παραγωγό από τους Moore και David Eick ως αναπαράσταση της τηλεοπτικής σειράς Battlestar Galactica του 1978 που δημιουργήθηκε από τον Glen A. Larson. Πρωταγωνιστούν οι Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Grace Park, Michael Hogan, Aaron Douglas, Tahmoh Penikett, Paul Campbell, Nicki Clyne, Michael Trucco, Alessandro Juliani και Kandyse McClure.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 76 + 1 The Plan (Running time: 112 minutes)

Story:

Το Battlestar Galactica συνέχισε από τη μίνι σειρά του 2003 για να καταγράφει το ταξίδι των τελευταίων επιζώντων ανθρώπων από τις Δώδεκα Αποικίες του Kobol, μετά τον πυρηνικό αφανισμό τους από τους Cylons. Οι επιζώντες οδηγούνται από την Πρόεδρο Λόρα Ρόσλιν και τον Διοικητή Γουίλιαμ Άνταμα σε έναν βαρύ στόλο πλοίων με το Battlestar Galactica, ένα παλιό αλλά ισχυρό πολεμικό πλοίο, ως πλοίο διοίκησης. Καταδιωκόμενοι από τους Cylons που σκοπεύουν να εξαφανίσουν τα υπολείμματα της ανθρώπινης φυλής, οι επιζώντες ταξιδεύουν σε όλο τον γαλαξία αναζητώντας τη μυθική και χαμένη από καιρό «δέκατη τρίτη» αποικία: τη Γη. Σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές διαστημικής όπερας, το Battlestar Galactica δεν έχει ανθρωποειδείς εξωγήινους (οι ανταγωνιστές είναι τεχνητά ανδροειδή Cylon), οι κύριοι οπλισμοί που χρησιμοποιούνται και από τις δύο στρατιωτικές δυνάμεις είναι σφαίρες, όπλα και πυραύλους αντί για λέιζερ, και η σειρά αποφεύγει σκόπιμα την τεχνομανία.
The Plan: Το Battlestar Galactica: The Plan είναι μια τηλεοπτική ταινία που διαδραματίζεται στην επανασχεδιασμένη εκδοχή του φανταστικού σύμπαντος Battlestar Galactica. Αποτελείται από υλικό που γυρίστηκε πρόσφατα καθώς και μια συλλογή πλάνα από τη μίνι σειρά του 2003 και την τηλεοπτική σειρά του 2004.


Battlestar Galactica 2004-2009

Είναι remake και βασιζόμενη στην παλαιότερη εκδοχή Battlestar Galactica (1978) του Glen A. Larson. Ίδιο σενάριο με νέα εφέ, ηθοποιούς, σκηνοθεσία, με περισσότερα love story και λιγότερο περιπέτεια. Καταλαβαίνω το απαρέτητο refresh αλλά λιγόστεψε η δράση και τελείωσε η περιπέτεια. Να, πως ένα σενάριο φαντασίας και περιπέτειας, γίνεται μια διαστημική σαπουνόπερα. Έξυπνη αλλά άκυρη και αδιάφορη η διαφήμιση με τον παραλληλισμό του μυστικού δείπνου.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica_(2004_TV_series)

Battlestar Galactica Collection 1978-2012

Battlestar Galactica 2004-2009 Series photo album


Battlestar Galactica 2004-2009 Battlestar Galactica 2004-2009 Battlestar Galactica 2004-2009 Battlestar Galactica 2004-2009
Battlestar Galactica 2004-2009 Battlestar Galactica 2004-2009