Bad Guys 2: Vile City 2017

Tips:

Το Bad Guys 2: Vile City 2017 (Κορεάτικα: 나쁜 녀석들: 악의 도시) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά του 2017 και είναι ένα spin-off της τηλεοπτικής σειράς Bad Guys του 2014. Γράφτηκε από τον Han Jung-hoon. Σκηνοθεσία Han Dong-hwa. Πρωταγωνιστούν οι Park Joong-hoon, Joo Jin-mo, Yang Ik-june, Kim Mu-yeol και Ji Soo.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Μετά το ξαφνικό, βίαιο και τραγικό τέλος μιας έρευνας για διαφθορά τρία χρόνια νωρίτερα, μια ομάδα εισαγγελέων και αστυνομικών ντετέκτιβ, που δεν φοβούνται να διαπράξουν τυχαία βία και να ασκήσουν βασανιστήρια, συνεργάζονται με έναν πρώην μαφιόζο και έναν δολοφόνο. Είναι αποφασισμένοι να περάσουν τα όρια για να εκδικηθούν, να πολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα και να τερματίσουν τη θεσμική διαφθορά στην πόλη τους.


Bad Guys: Vile City 2017

Από την Νότια Κορέα βασισμένο σε σειρά από βιβλία Κόμικ. Και εδώ ο εισαγγελέας είναι ο βασικός πυλώνας της επιβολής του νόμου. Πολύ ξύλο και μαχαίρια και καθόλου όπλα. Κλασικό αστυνομικό σενάριο με Κορεατική κουλτούρα. Φαίνεται καθαρά στο 4ο επεισόδιο όπου ενώ υπάρχει έξυπνη αντίδραση από τους καλούς, η σκηνή με την ανάκριση βγάζει όλη την αφέλεια της κουλτούρας τους. Από σκηνοθεσία δεν είναι άσχημο αλλά μπέρδεψαν κακόγουστα τον νόμο και την τιμή με την βία και την απάτη. Μπορεί η τιμιότητα και το ήθος στην Νότια Κορέα να είναι κάπως έτσι αλλά το αποτέλεσμα στην οθόνη είναι αρνητικό για μένα. Αν καταφέρεις να θυμάσαι έστω 3 ονόματα τότε μπράβο σου. Πολύ ξύλο, καθόλου πιστολίδια, πολλά χαμογελάκια με πολιτικά παιχνίδια και στο τέλος νικά το καλό. Εκτός Νότιας Κορέας αυτή η σειρά είναι μια μέτρια προσπάθεια με αγαθό σενάριο.
Η έκφραση “HSssssssss” (την μεταφράζουν Shit) είναι η φράση που λένε 5 από τις 10 λέξεις των διαλόγων.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Guys_2

Διάβασε για την αρχική σειρά Bad Guys 2014



Bad Guys 2: Vile City 2017 photo album


Bad Guys: Vile City 2017 Bad Guys: Vile City 2017 Bad Guys: Vile City 2017 Bad Guys: Vile City 2017
Bad Guys: Vile City 2017 Bad Guys: Vile City 2017