Away 2020

Tips:

Το Away είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνίστρια την Hilary Swank και τους Josh Charles, Vivian Wu, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki και Talitha Bateman. Δημιουργήθηκε από τον Andrew Hinderaker και ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Το Away ακολουθεί την Emma Green, μια αμερικανική αστροναύτης που πρέπει να αφήσει πίσω τον σύζυγό της και την έφηβη κόρη της για να διοικήσει ένα διεθνές διαστημικό πλήρωμα να ξεκινήσει μια τριετή αποστολή. Είναι μια σειρά για την ελπίδα, την ανθρωπότητα και πώς τελικά, εμείς χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον εάν θέλουμε να επιτύχουμε αδύνατα πράγματα.


Away 2020

Γλυκανάλατη προπαγάντα με εντεταλμένες ερμηνείες για το αμερικάνικο όνειρο. Δεν θα ειρωνευτώ ακόμα μια αμερικανιά, γιατί ζηλεύω αυτή την ζωή και ΔΕΝ μπορώ να την έχω. Όχι στην αμερικάνικη ζωή, δεν είναι για όλους. Jimmy’s rules. Τηλέφωνα και βιντεοκλίσεις στο δρόμο για τον Άρη, με τόση καθαρότητα και συχνότητα λες και μιλάνε δυο φίλες σε διπλανά δωμάτια ανά πέντε λεπτά. Στολίδια μέσα στο σκάφος για τα χριστούγενα λες και είναι το σχολικό που πάει στο χωριό του Άη Βασίλη. Αχού καλέ και δεν θα μπω στο ευαίσθητο κλίμα της τσάρκας στον Άρη. Να το χαίρεστε αλλά δεν θα πάρω. Απλά ακόμα ένα δήθεν σίριαλ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Away_(TV_series)


Away 2020 Series photo album


Away 2020 Away 2020 Away 2020
Away 2020 Away 2020