Athena: Goddess of War 2010

Tips:

Το Η Athena: Goddess of War (κορεατικά: 아테나: 전쟁의 여신) είναι μια νοτιοκορεατική κατασκοπευτική τηλεοπτική δραματική σειρά που μεταδόθηκε από το SBS το 2010 και ένα spin-off της Iris του 2009. Με προϋπολογισμό 20 δισεκατομμυρίων ₩ (17 εκατομμυρίων δολαρίων) όπως ο προκάτοχός τους, οι δύο σειρές συγκαταλέγονται στα πιο ακριβά κορεατικά δράματα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.
Με πρωταγωνιστές τους Jung Woo-sung, Cha Seung-won, Soo Ae και Lee Ji-ah, η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2010 μετά τα γυρίσματα σε διάφορες τοποθεσίες στο εξωτερικό, όπως η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η σειρά διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τον προκάτοχό της, επιτρέποντας σε επιλεγμένους χαρακτήρες από την Iris να επαναλάβουν τους ρόλους τους σε όλη την ιστορία.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 20

Story:

Η ιστορία ακολουθεί τη μοίρα του φιλόδοξου προγράμματος πυρηνικής ενέργειας της Νότιας Κορέας που αποσκοπεί να ενοποιήσει την Κορεατική Χερσόνησο και να τοποθετήσει τη χώρα ως ηγέτη στον παγκόσμιο ενεργειακό αγώνα. Ως αποτέλεσμα, μια νέα αντιτρομοκρατική υπηρεσία γνωστή ως Εθνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ιδρύεται και έχει επιφορτιστεί με την προστασία της τεχνολογίας της πυρηνικής ενέργειας από πιθανές απειλές με κάθε κόστος.
Η ιστορία ξεκινά περίπου την ίδια εποχή με την Ίρις, όταν ο Kim Hyun-jun καταδιώκεται από πράκτορες της Βόρειας Κορέας και χαρακτηρίζεται ως προδότης ενώ βρίσκεται στη Βουδαπέστη. Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Cho Myung-ho (Lee Jung-gil) εξέφρασε ενδιαφέρον για την προώθηση της πυρηνικής τεχνολογίας για να οδηγήσει τον κόσμο με την πιο προηγμένη και οικονομικά αποδοτική πηγή ενέργειας του αιώνα. Για να το κάνει αυτό, στρατολόγησε τον πράκτορα των black-ops Dr. Kwon Yong-kwan (Yoo Dong-geun) για να βοηθήσει στην ανάκτηση ενός βορειοκορεάτη επιστήμονα, τον Dr. Kim Myeong-guk. Ο Δρ Kwon δέχτηκε την αποστολή, αλλά σχεδόν καταστράφηκε από μια ομάδα Athena, με επικεφαλής τον Son Hyeok (Cha Seung-won). Τελικά, ο Δρ Kwon κατάφερε να εξασφαλίσει την ανάκτηση του Dr. Kim, αλλά πιάστηκε ο ίδιος από τον Son Hyeok και βασανίστηκε για πληροφορίες. Ο Son Hyeok έπρεπε να σκοτώσει τον Dr. Kwon, αλλά τον άφησε να ζήσει από στιγμιαίο έλεος. Τρία χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, ο Πρόεδρος Τσο στρατολόγησε εκ νέου τον Δρ. Κβόν για να υπηρετήσει ως διευθυντής της νέας ομάδας αντιτρομοκρατικής δράσης, NTS (Εθνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία), για να προστατεύσει το μέλλον της Νότιας Κορέας από επιθετικούς ξένους εχθρούς που προσπαθούν να κλέψουν τον Δρ. Πυρηνική τεχνολογία του Κιμ.


Athena: Goddess of War 2010

Το βασικό θέμα του σεναρίου είναι η πυρηνική ενέργεια της Νότιας Κορέας, που θα λύσει το ενεργιακό θέμα ΟΛΟΥ του κόσμου και η μυστική υπηρεσία που προσπαθεί να την προστατεύσει. Στο ίδιο μοτίβο με το Iris 2009, με γρήγορη δράση, με περισσότερη διαπλοκή και συνεχής πλοκή στο fast forward. Μια ακόμα καλή περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Athena:_Goddess_of_War

Iris Collection

Athena: Goddess of War 2010 photo album


Athena: Goddess of War 2010 Athena: Goddess of War 2010 Athena: Goddess of War 2010
Athena: Goddess of War 2010 Athena: Goddess of War 2010