Ascension 2014

Tips:

Το Ascension είναι μια τηλεοπτική μίνι σειρά μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας του 2014. Αποτελούνταν από έξι επεισόδια 43 λεπτών, ομαδοποιημένα σε τρία κεφάλαια των δύο επεισοδίων το καθένα. Η παράσταση δημιουργήθηκε από τους Philip Levens και Adrian A. Cruz. Ο πιλότος γράφτηκε και εκτελεστικός παραγωγός από τον Philip Levens, ο οποίος υπηρέτησε ως showrunner. Πρωταγωνιστούν οι Tricia Helfer, Gil Bellows, Brian Van Holt, Andrea Roth, Brandon P. Bell, Ellie O'Brien, Jacqueline Byers, Tiffany Lonsdale P.J. Boudousqué και ο Elias Toufexis.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Το 1963 ο Πρόεδρος John F. Kennedy και η κυβέρνηση των ΗΠΑ, φοβούμενοι ότι ο Ψυχρός Πόλεμος θα κλιμακωθεί και θα οδηγήσει στην καταστροφή της Γης, εκτόξευσαν το Ascension, ένα διαστημόπλοιο κατηγορίας Ωρίωνα, για να αποικίσουν έναν πλανήτη σε τροχιά γύρω από τον Proxima Centauri. , διασφαλίζοντας την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής. Το USS Ascension είναι ένα τεράστιο, αυτοσυντηρούμενο πλοίο γενιάς. Το ταξίδι θα διαρκέσει 100 χρόνια, οπότε μόνο τα παιδιά και τα εγγόνια του αρχικού πληρώματος των 600 εθελοντών θα είναι ζωντανά όταν φτάσουν. Η ιστορία ξεκινάει 51 χρόνια μετά το ταξίδι τους (δηλαδή στο παρόν), καθώς πλησιάζουν στο σημείο χωρίς επιστροφή (όταν το πλοίο θα αναποδογυρίσει και θα άρχιζε την επιβράδυνση προς τον τελικό προορισμό τους, μετά από το οποίο θα είχαν ανεπαρκή καύσιμα για να ξεκινήσουν ένα ταξίδι επιστροφής). Η δράση ξεκινά με τη μυστηριώδη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας – την πρώτη ανθρωποκτονία από τότε που ξεκίνησε η Ανάληψη. Η έρευνα κάνει κάποιο από το πλήρωμα του πλοίου να αμφισβητεί την πραγματική φύση της αποστολής τους.


Ascension 2014

Το σενάριο είναι παρόμοιο με τη δημοφιλή σειρά Battlestar Galactica. Σε περίπτωση ολικής καταστροφής καλύψτε το πρόσωπο με κομπρέσα. Σχεδόν τίποτα δεν ταιριάζει στην τεχνολογία του 1963 και το διαστημόπλοιο είναι λίγο πιο άνετο από το Εντερπράιζ. Ακόμα και η ιδέα του “εξωμειωτή” δεν δικαιολογει το όλο ψέμα. Όσο για την ζωή πάνω στο τενεκέ ύστερα από 51 χρόνια εκτός γης, μάλλον για Δυναστεία και Ντάλας πάει το σενάριο. Γι’αυτό άντεξε μόνο 6 επεισόδια και μετά πάπαλα.
Το κερασάκι είναι το ¨ότι να΄ναι” τέλος.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ascension_(miniseries)

Ελληνική χροιά: Elias Toufexis


Ascension 2014 Series photo album


Ascension 2014 Ascension 2014 Ascension 2014
Ascension 2014 Ascension 2014