Arctic Circle - Ivalo 2018-2022 Series

20 Top Series

Tips:

Το Arctic Circle (Φινλανδικά: Ivalo) είναι μια φινλανδο-γερμανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά, σκηνοθετημένη από τον γεννημένο στη Φινλανδία, με έδρα τη Γερμανία, Hannu Salonen, που έκανε πρεμιέρα στη φινλανδική υπηρεσία ροής Elisa Viihde τα Χριστούγεννα του 2018 και αργότερα στο Yle. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Iina Kuustonen, Pihla Viitala, Venla Ronkainen, Susanna Haavisto, Inka Kallén, Kari Ketonen, Mikko Leppilampi, Taneli Mäkelä, Maximilian Brückner, Jari Virman, Clemens Schick, Joi Johansson, Janne Kataja, Maria Ylipää, Kari Hietalahti, Kristo Salminen, Alina Tomnikov, Maxim Busel, Mikko Nousiainen, Wenla Reimaluoto.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Σε μια παγωμένη φινλανδική Λαπωνία, η Φινλανδή αστυνομικός Nina Kautsalo (Iina Kuustonen) βρίσκει μια σχεδόν νεκρή πόρνη σε μια καμπίνα στην έρημο. Το σώμα του θύματος οδηγεί στην ανακάλυψη ενός κυκλώματος σεξουαλικής διακίνησης, το οποίο περιπλέκεται περαιτέρω από έναν θανατηφόρο, σεξουαλικά μεταδιδόμενο ιό που απειλεί να εξαπλωθεί σε πανδημικό επίπεδο. Η Nina και ο Γερμανός ιολόγος Thomas Lorenz (Maximilian Brückner) αρχίζουν να ερευνούν την υπόθεση. Και η 2η σεζόν καλύπτει ένα μεγάλο έγκλημα. Η Νίνα έχει προαχθεί σε αστυνομική μονάδα υψηλότερου επιπέδου, που αρμόζει περισσότερο στις δεξιότητές της που προηγουμένως υποχρησιμοποίησαν. Αυτό ξεκινά με μια παλιά, υψηλού προφίλ δολοφονία που ξαναεμφανίζεται στη δημοσιότητα, οδηγώντας σε μια πολύ ευρύτερη εγκληματική επιχείρηση, που εκτείνεται και πάλι στις δύο πλευρές των φινλανδο-ρωσικών συνόρων. Περισσότερη δράση και σασπένς από ό,τι στην πρώτη σεζόν.


ArcticCircle-Ivalo-2018

Και στις δύο σεζόν, οι περίπλοκες σχέσεις της Νίνα με τη μητέρα, την κόρη και την αδερφή της (καθώς και μερικές άλλες) βαθαίνουν τη συναισθηματική σύνδεση των θεατών με τη διαδικασία. Οι απιθανότητες, η κακή τύχη, οι συμπτώσεις, τα ιδιωτικά προβλήματα και οι ενέργειες ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι τα κλειδιά σε αυτή τη νουάρ αστυνομική σειρά. Πολύ συναρπαστική φινλανδική σειρά, ως προς το σενάριο και την πλοκή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Arctic_Circle_(TV_series)

Ελληνική χροιά: Executive Producer Gena Konstantinakos


ArcticCircle-Ivalo-2018 photo album


ArcticCircle-Ivalo-2018 ArcticCircle-Ivalo-2018 ArcticCircle-Ivalo-2018 ArcticCircle-Ivalo-2018 ArcticCircle-Ivalo-2018 ArcticCircle-Ivalo-2018
ArcticCircle-Ivalo-2018 ArcticCircle-Ivalo-2018 ArcticCircle-Ivalo-2018