Another Life Series 2019-2021

Tips:

Το Another Life είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Aaron Martin. Πρωταγωνιστούν οι Katee Sackhoff, Selma Blair, Justin Chatwin, Samuel Anderson, Elizabeth Ludlow, Blu Hunt, A.J. Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Lina Renna, Jessica Camacho, Barbara Williams, Parveen Dosanjh, Greg Hovanessian, Chanelle Peloso, και Tyler Hoechlin.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 20

Story:

Ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα μεγάλης λωρίδας Möbius προσγειώνεται στη Γη και αναπτύσσεται ένας κρυστάλλινος πύργος από πάνω της. Ο επιστήμονας Erik Wallace, που απασχολείται από τη Διαστρική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών (USIC), επιχειρεί να επικοινωνήσει με την εξωγήινη δομή και εντοπίζει ένα σήμα, που εστάλη στο αστέρι Pi Canis Majoris. Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του Wallace, η Niko Breckinridge, της ανατίθεται η διοίκηση του διαστημόπλοιου Salvare (που σημαίνει «σώζω» στα λατινικά), αντικαθιστώντας τον Ian Yerxa που γίνεται ο πρώτος αξιωματικός της και το πλήρωμά του για να προσδιορίσει την προέλευση του αντικειμένου και να δημιουργήσει επαφή με τους εξωγήινους που το έστειλαν. Το Salvare είναι ικανό να ταξιδεύει πιο γρήγορα από το φως (FTL faster-than-light) και μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος του κοιμισμένο σε λοβούς αδρανοποίησης (soma στην εκπομπή), για να ξυπνήσει όταν χρειάζεται.
Ένα μήνα μετά το ταξίδι, η Νίκο ξυπνά νωρίς από τη χειμερία νάρκη, λόγω ενός σφάλματος πλοήγησης. Ο πλοηγός τεχνητής νοημοσύνης του πλοίου, ο William, τη συμβουλεύει ότι η διαδρομή προς το Pi Canis Majoris, εμποδίζεται από ένα άγνωστο μέχρι τότε σύννεφο σκοτεινής ύλης. Το πέρασμα μέσα από το σύννεφο με ταχύτητες μεγαλύτερες από το φως θα ήταν επικίνδυνο και σε χαμηλότερη ταχύτητα θα προσθέσει επτά μήνες στο ταξίδι. Το κύριο πλήρωμα ξυπνά και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το αστέρι Sirius A σαν "σφεντόνα", για να πάνε γύρω από το σύννεφο, αλλά το σχέδιο αποτυγχάνει και η Niko αποφασίζει ότι θα κάνουν το μακρύ ταξίδι μέσα από το σύννεφο. Ο Ίαν επαναστατεί, με τη βοήθεια του Όλιβερ και της Μισέλ, και αναλαμβάνει τη διοίκηση, αναγκάζοντας την Νίκο να επιστρέψει σε χειμερία νάρκη. Ο Ian χρησιμοποιεί το σχέδιο του August για να θωρακίσει το πλοίο και να ολοκληρώσει τον ελιγμό "σφεντόνα", αλλά και αυτό αποτυγχάνει, θέτοντας το πλοίο σε κίνδυνο. Ο August ξυπνά την Νίκο, η οποία αναλαμβάνει ξανά την αρχηγία και καταφέρνει να σώσει το πλοίο, το οποίο στην πορεία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Καθώς έκανε επισκευές, ο Ίαν απειλεί την Νίκο με ένα όπλο και εκείνη τον σκοτώνει σε αυτοάμυνα. Στη Γη, ο Erik κάνει μια ανακάλυψη σχετικά με την κρυσταλλική δομή και δημιουργεί περιορισμένη επικοινωνία με την Νίκο, χρησιμοποιώντας το Eine Kleine Nachtmusik.


Another Life Series 2019-2021

Διαστημικό Big Brother. Όλα τα σίριαλ του είδους διαλέγουν πλήρωμα από τον σάκο της αφέλειας. Χάλια πλοκή, σενάριο δημοτικού και ανύπαρκτο σασπένς. Οι διάλογοι είναι η επιτομή της αποχαύνωσης. Μια αποτυχημένη παρωδία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Another_Life_(2019_TV_series)


Another Life Series 2019-2021 photo album


Another Life Series 2019-2021 Another Life Series 2019-2021 Another Life Series 2019-2021 Another Life Series 2019-2021
Another Life Series 2019-2021 Another Life Series 2019-2021