Almost Human 2013-2014

Tips:

Το Almost Human είναι ένα αμερικανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας/εγκληματικότητας που προβλήθηκε στο Fox. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον J. H. Wyman για τα Frequency Films, Bad Robot Productions και Warner Bros. Television, με τους Wyman, Bryan Burk και J. J. Abrams ως εκτελεστικούς παραγωγούς. Πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby και Lili Taylor.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 13

Story:

Το 2048, η ανεξέλεγκτη εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει προκαλέσει αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας κατά 400%. Για να το καταπολεμήσει αυτό, η συγκλονισμένη αστυνομική δύναμη έχει εφαρμόσει μια νέα πολιτική: κάθε ανθρώπινος αστυνομικός συνδυάζεται με ένα ρεαλιστικό μοντέλο μάχης Android. Ο John Kennex (Karl Urban), ένας προβληματικός ντετέκτιβ, έχει λόγους να μισεί αυτούς τους νέους συνεργάτες ρομπότ. Αφού έχασε την ομάδα του και το πόδι του σε μια καταστροφική ενέδρα και πέρασε δεκαεπτά μήνες σε κώμα, ο ντετέκτιβ Τζον Κένεξ χρησιμοποιεί έναν γιατρό της μαύρης αγοράς Recollectionist για να προσπαθήσει να θυμηθεί ακριβώς τι συνέβη. Επιστρέφει στην ενεργό υπηρεσία και του ανατίθεται μια παλιά μονάδα DRN που ονομάζεται Dorian, το λογισμικό της οποίας βασίστηκε σε ένα πρόγραμμα «Synthetic Soul», το οποίο τους έδινε συναισθήματα. Εν τω μεταξύ, ο ντετέκτιβ Βόγκελ (Τόμπι Λέβινς) συλλαμβάνεται από το inSyndicate και σκοτώνεται από ένα μυστηριώδες αέριο. Ο τεχνικός Ρούντι Λομ ανακαλύπτει ότι οι εγκληματίες χρησιμοποίησαν την κλεμμένη βιοτεχνολογία για να δημιουργήσουν ένα όπλο που στοχεύει ειδικά τους αστυνομικούς. Ανακαλύπτουν ότι οι εγκληματίες σχεδιάζουν να κλέψουν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση 6663 στο αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία μπορεί να σταματήσει την επίθεση στο αρχηγείο της και να συλλάβει τον αρχηγό, αλλά δεν είναι σίγουροι τι σκόπευε να κλέψει η συμμορία. Ωστόσο, η κάμερα δείχνει ότι το 6663 είναι στην πραγματικότητα ο επικεφαλής μιας γυναικείας μονάδας Android.
Ο Kennex και ο Dorian ερευνούν τη δολοφονία ενός επιχειρηματία σε ένα δωμάτιο μοτέλ και την υπόθεση αγνοουμένων με ρομπότ, καθώς ανακαλύπτεται ότι φτιάχνει συνθετικό δέρμα για ιερόδουλες ρομπότ (που ονομάζονται Intimate Robot Companions ή "sexbots") και η εμπορία ανθρώπων, μειώθηκε περισσότερο από 40% από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ενώ το συνθετικό δέρμα έχει προχωρήσει πολύ στον ρεαλισμό, χλωμίζει σε σύγκριση με το γνήσιο ανθρώπινο δέρμα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια αγορά για βελτιωμένα sexbots με ανθρώπινο δέρμα. Για να φτιάξουν αυτά τα sexbots, οι μηχανικοί συλλέγουν δερματικά μοσχεύματα από γυναίκες που είχαν απαχθεί στο παρελθόν από τους δρόμους. Ανιχνεύοντας το ιστορικό ζωής ενός από τα sexbots, της Vanessa (Ella Thomas), οδηγεί την αστυνομία στην αποθήκη όπου κρατούνται οι γυναίκες. Αποκαλύπτεται ότι ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε καθώς η σύντροφός του είχε κοινά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε μια σειρά sexbots, τα οποία είναι κατώτερα από το IRCS που ενσωματώνει ανθρώπινο δέρμα. Εν τω μεταξύ, ο Kennex προσπαθεί να κλείσει ένα κομμάτι από το ταραγμένο παρελθόν του, επισκεπτόμενος την οικογένεια του νεκρού συντρόφου του.


Almost Human 2013-2014

Για να περάσεις φουτουριστικά κάποια βράδια. Είναι πολύ δύσκολο πλέον να γράψεις ένα ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ σενάριο. Απλά οι περισσότερες σειρές (εν έτη 2017) “πατάνε” στο 20 με 30% σε παλιά σενάρια, στην καλύτερη περίπτωση.
Πρώτα κοιτάω το σενάριο. Εδώ σίγουρα ΔΕΝ είναι “φρέσκο”. Μετά έρχεται η σκηνοθεσία, η οποία εδώ είναι αρκετά καλή. Μετά πάω στο casting-acting. Γνωστοί ή άγνωστοι ηθοποιοί, και εάν παίζουν “φυσικά”. Εδώ έχουν τον πολύ καλό-αγαπητό Karl Urban που και με το παίξιμό του “απογειώνει” ένα μέτριο σενάριο. Στην παραγωγή ο “πολύς” J. J. Abrams και στην μουσική οι ηλεκτρονικοί The Crystal Method.
Σαν πρόσθετο στοιχείο, εδώ έχουμε το χιούμορ. Πολύ απλό και στακάτο. Και έχουμε το “μήνυμα” για την καταστολή της εγκληματικότητας στο μέλλον. Όλα αυτά συνθέτουν μια απολαυστική περιπέτεια φαντασίας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Almost_Human_(TV_series)


Almost Human 2013-2014 photo album


Almost Human 2013-2014 Almost Human 2013-2014 Almost Human 2013-2014 Almost Human 2013-2014
Almost Human 2013-2014 Almost Human 2013-2014