All Of Us Are Dead 2022

Tips:

Το All of Us Are Dead (Κορεάτικα: 지금 우리 학교는) είναι μια νοτιοκορεάτικη νεανική τηλεοπτική σειρά ζόμπι αποκάλυψης τρόμου. Βασισμένο στο All of Us Are Dead του Joo Dong-geun. Παραγωγή από τους Chun Sung-il, Lee Jae-kyoo, Kim Nam-su, σε σενάριο Chun Sung-il και σκηνοθεσία των Lee Jae-kyoo, Kim Nam-su. Πρωταγωνιστούν οι Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Lomon, Yoo In-soo, Lee Yoo-mi, Kim Byung-chul, Lee Kyu-hyung και Jeon Bae-soo.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 12

Story:

Η ιστορία ακολουθεί μια τεταμένη μάχη μεταξύ μαθητών που έχουν μετατραπεί σε ορδές ζόμπι και επιζώντων που αγωνίζονται. Χωρίς τροφή και νερό, και διακοπή του διαδικτύου και της σταθερής τηλεφωνίας κατά τη διάρκεια του συμβάντος, πρέπει να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό γύρω από το σχολείο για να προστατευτούν από τις ορδές των ζόμπι στη μέση ενός πεδίου μάχης, διαφορετικά θα γίνουν ζόμπι.


All Of Us Are Dead 2022

Δεν είμαι φαν των Ζόμπι αλλά εδώ βλέπω μια καλή προσέγγιση. Καλό και το βάθος στις σχέσεις των νέων και πως αντιδρούν σε δύσκολες καταστάσεις στην Νότιο Κορέα.
‘Οταν πεθαίνουν παιδιά, χάνεις την ελπίδα. ‘Οταν πεθαίνουν οι ενήλικες, χάνεις τη σοφία τους. Ελπίδα και σοφία. Τι έχει μεγαλύτερη αξία για μας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/All_of_Us_Are_Dead


All Of Us Are Dead 2022 photo album


All Of Us Are Dead 2022 All Of Us Are Dead 2022 All Of Us Are Dead 2022
All Of Us Are Dead 2022 All Of Us Are Dead 2022