Ad Vitam 2018

Tips:

Το Ad Vitam είναι μια γαλλόφωνη τηλεοπτική σειρά του 2018. Δημιουργήθηκε από τον Sébastien Mounier, σε σενάριο Thomas Cailley και Sébastien Mounier. Σκηνοθετημένο από τους Thomas Cailley και Manuel Schapira με πρωταγωνιστές τους Yvan Attal, Garance Marillier, Niels Schneider και η Hanna Schygulla.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου έχει ανακαλυφθεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική ιατρική θεραπεία για τη γήρανση, όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν για πάντα και ονομάζεται «Αναγέννηση». Ένας αστυνομικός, ο Darius Asram (Yvan Attal) και μια επαναστατημένη νεαρή γυναίκα, η Christa Novak (Garance Marillier), ερευνούν τις αυτοκτονίες επτά εφήβων. Κάποιοι θέλουν να πεθάνουν οι νέοι μέχρι 30 ετών για να ζήσουν οι μεγάλοι αιώνια.


AdVitam-2018

Γαλλικό αθώο και φουτουριστικό. Πολύ δυνατό μήνυμα για την παραμελημένη νεολαία. Το σενάριο είναι τόσο μελλοντικό όσο πρέπει για να μην χρειαστούν νέα σκηνικά και καθόλου εφέ. Έχει φυσικά το noir στοιχείο και η έλλειψη χρωμάτων βοηθά στην δραματική ιδέα. Άχρωμο και αδιάφορο πέρασμα κάνει και η γερασμένη Hanna Schygulla. Πλοκή και δράση καθαρά γαλλική και απλή. Για το σενάριο και το μήνυμα για το μέλλον της νεολαίας, αξίζει μια χαλαρή θέαση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ad_Vitam_(TV_series)


AdVitam-2018 Series photo album


AdVitam-2018 AdVitam-2018 AdVitam-2018 AdVitam-2018
AdVitam-2018 AdVitam-2018 AdVitam-2018