Accused 2010 British Series

Tips:

Το Accused είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά ανθολογίας που δημιουργήθηκε από τον Jimmy McGovern. Η δραματική σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 15 Νοεμβρίου 2010 στο BBC One και έχει προβληθεί για δύο σειρές. Κάθε επεισόδιο ακολουθεί έναν διαφορετικό χαρακτήρα καθώς περιμένουν την ετυμηγορία τους στο δικαστήριο και αφηγείται την ιστορία πίσω από το πώς κατηγορούνται. Η σειρά ακολουθεί προηγούμενες δραματικές σειρές του ΜακΓκόβερν, συμπεριλαμβανομένων των σειρών ανθολογίας The Street και Moving On. Μετά την ακύρωση του The Street το 2009 από την Granada Television, ο McGovern δημιούργησε την RSJ Films για την παραγωγή ανεξάρτητων δραματικών προγραμμάτων και στη συνέχεια επινόησε τη σειρά ανθολογίας Accused. Το Accused γράφτηκε από τους McGovern, Danny Brocklehurst και Alice Nutter και γυρίστηκε στο Μάντσεστερ. Το 2011 κέρδισε ένα διεθνές Emmy για την καλύτερη δραματική σειρά. Πρωταγωνιστούν οι Christopher Eccleston, Benjamin Smith, Mackenzie Crook, Juliet Stevenson, Peter Capaldi, Andy Serkis, John Paul Hurley, Marc Warren, Naomie Harris, Sean Bean, Stephen Graham, Anne-Marie Duff, Olivia Colman, John Bishop, Robert Sheehan, Moir McCallum, Anna Maxwell Martin, Sheridan Smith.
Το Accused έγινε 2 φορές ριμέικ, με την Γαλλική προσαρμογή Accused (2015 TV series) και την Αμερικανική προσαρμογή Accused (2023 TV series).
No. of Seasons 2
No. of Episodes 10

Story:

Κάθε επεισόδιο περιστρέφεται γύρω από έναν διαφορετικό χαρακτήρα καθώς κατευθύνονται προς το δικαστήριο για να ακούσουν εάν έχουν κριθεί ένοχοι για κάποιο έγκλημα. Καθώς περπατούν, τα γεγονότα που οδήγησαν στο να κατηγορηθούν για το έγκλημα παίζονται και αφήνουν τους θεατές να αναρωτιούνται εάν καθένας από τους ανθρώπους είναι πραγματικά ένοχος ή όχι.
Στο 1ο επεισόδιο, ο Καθολικός υδραυλικός Willy Houlihan (Christopher Eccleston) πρόκειται να πει στη γυναίκα του Carmel (Pooky Quesnel) ότι την απατά όταν η κόρη τους (Joanna Higson) ανακοινώνει ότι παντρεύεται. Ο Γουίλι παλεύει με το μυστικό του και με τα έξοδα του γάμου και έτσι κάνει μια συμφωνία με τον Θεό ότι θα εγκαταλείψει την ερωμένη του, με την οποία ακόμα σχεδιάζει να φύγει, αν ο Θεός τον βοηθήσει στις οικονομικές του δυσκολίες. Αργότερα, ο Willy βρίσκει ένα πακέτο που περιέχει 20.000 £ στο πίσω μέρος ενός ταξί, αφού συζητά με τη γυναίκα του τι πρέπει να κάνουν με αυτό, αποφασίζει να τα ποντάρει όλα στο κόκκινο σε ένα παιχνίδι ρουλέτας και κερδίζει. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο Willy δεν εγκατέλειψε ποτέ την ερωμένη του και τα χρήματα που είχε βρει ήταν όλα πλαστά. Στο γάμο της κόρης του ο Willy συλλαμβάνεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Δικάζεται, καταδικάζεται σε 6 χρόνια φυλάκιση.


Accused 2010 British Series

Η σειρά έχει το πιο κλασικό σενάριο για υψηλή τηλεθέαση. Σε κάθε επεισόδιο έχουμε μια εγκληματική υπόθεση και από την αφήγηση καλεί τον θεατή να βγάλει την δική του ετυμηγορία. Η μυθοπλασία “πάει περίπατο” και ο θεατής από τον καναπέ του, γίνεται ο δικαστής. Μια “τέλεια” διασκέδαση, δίχως καν να κοιτάζω έξω από το παράθυρο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Accused_(2010_TV_series)

Διάβασε για τα
The Street (2006-2009 British TV series)
Moving On (2009-2021 TV series)
Accused (2015 French TV series)
Accused (2023 American TV series)

Other Accused Film and TV Series
Film Accused (1925 film), an American silent film directed by Dell Henderson
Accused (1936 film), a British film starring Douglas Fairbanks, Jr. and Dolores del Río
Accused (1964 film), a Czechoslovakian film directed by Ján Kadár and Elmar Klos
Accused (2005 film), a Danish film
Accused (2014 film), a Dutch film
The Accused (1949 film), an American film starring Loretta Young and Robert Cummings
The Accused (1960 film), an Argentine crime drama
The Accused (1988 film), a film starring Jodie Foster and Kelly McGillis
The Accused (2018 film), an Argentine film
Television Accused (1958 TV series), an American courtroom drama television series
Accused (1996 TV series), a British television legal drama series
Accused (2010 TV series), a British television series created by Jimmy McGovern
Accused (2023 TV series), an American crime anthology series on Fox

Accused 2010 British Series photo album


Accused 2010 British Series Accused 2010 British Series Accused 2010 British Series Accused 2010 British Series
Accused 2010 British Series Accused 2010 British Series