Acapulco 1961 Series

Tips:

Το Acapulco είναι μια αμερικανική σειρά περιπέτειας διάρκειας μισής ώρας με πρωταγωνιστές τους Ralph Taeger και James Coburn που προβλήθηκε στο NBC το 1961. Είναι αξιοσημείωτο για το γεγονός ότι έδωσε στον Telly Savalas τον πρώτο του τακτικά επαναλαμβανόμενο ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά. Πρωταγωνιστούν οι Ralph Taeger, James Coburn, Telly Savalas, Bobby Troup, Allison Hayes, Jason Robards, Sr., Alan Hale Jr., Leslie Parrish, Jean Willes, Michael Pate, Whit Bissell, Myrna Fahey, Audrey Dalton, Marvin Kaplan, Christopher Dark, Myrna Ross, Jonathan Morris.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ο Πάτρικ Μαλόουν και ο Γκρεγκ Μάιλς είναι βετεράνοι του Πολέμου της Κορέας, οι οποίοι, κουρασμένοι από τη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν εγκατασταθεί στο Ακαπούλκο του Μεξικού και “καθαρίζουν” την παραλία. Επίσης, βοηθούν άτομα που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις και συχνά εργάζονται για τον κ. Κάρβερ, προστατεύοντάς τον από εχθρούς που έκανε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ποινικού δικηγόρου.


Acapulco 1961 Series

Ανάλαφρη διαφήμιση για το εξωτικό Ακαπούλκο. Το είδα ευχάριστα και απόλαυσα το μοναδικό στυλ του Telly Savalas (με λίγα μαλλιά) και το “αστέρι” της εποχής James Coburn, σε πιο χαλαρό ρόλο, πάει "διακοπές" στο κοσμοπολίτικο Ακαπούλκο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Acapulco_(1961_TV_series)

Ελληνική χροιά: Telly Savalas


Other Acapulco Film and TV Series
Acapulco (film), a 1952 Mexican film
Acapulco (2021 TV series), a comedy streaming television series on Apple TV+

Acapulco 1961 Series photo album


Acapulco 1961 Series Acapulco 1961 Series Acapulco 1961 Series
Acapulco 1961 Series Acapulco 1961 Series