A Man Called Sloane 1979 Series

Tips:

Το A Man Called Sloane είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά περιπέτειας μυστικού πράκτορα που προβλήθηκε στο NBC κατά την τηλεοπτική σεζόν 1979–1980. Ήταν μια παραγωγή Woodruff σε συνεργασία με την QM Productions. Το A Man Called Sloane ήταν ένα κράμα στοιχείων από πολλές κατασκοπευτικές σειρές των προηγούμενων 15 ετών, συμπεριλαμβανομένων των The Man from U.N.C.L.E., Mission: Impossible και του The Wild Wild West. Πρωταγωνιστούν οι Robert Conrad, Dan O'Herlihy, Ji-Tu Cumbuka, Michele Carey, Karen Purcill, Eric Braeden, Makoto Iwamatsu (Mako), Lee Purcell, Monte Markham, Edie Adams, Jo Ann Harris, Michael Pataki.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 12

Story:

Στη σειρά πρωταγωνίστησε ο Robert Conrad ως Thomas R. Sloane III, ένας ανεξάρτητος κατάσκοπος που αναλαμβάνει περιστασιακά αναθέσεις για το UNIT, μια μυστική αμερικανική επιχείρηση πληροφοριών που διευθύνεται από τον Director, τον οποίο υποδύεται ο Dan O'Herlihy. Η μυστική είσοδος στα κεντρικά γραφεία της UNIT γινόταν από ένα κατάστημα παιχνιδιών. Το KARTEL ήταν η κακιά μυστική οργάνωση που ήταν ο εχθρός της UNIT. Ο Torque, ήταν ο βοηθός του Sloane, το θανατηφόρο δεξί του χέρι που υποδύθηκε ο Ji-Tu Cumbuka. Ο Torque είχε ένα μηχανικό χέρι με εναλλάξιμα μέρη (τρυπάνι, πριονόλαμα κ.λπ.) που συχνά βοηθούσε κατά τη διάρκεια των αποστολών τους. Το ζευγάρι είχε επίσης βοήθεια από την Effie, έναν υπολογιστή με τη φωνή της Michele Carey.


A Man Called Sloane 1979 Series

Κλασικό κατασκοπικό για “εσωτερική κατανάλωση” στην Αμερική. Ο πιο καλός και σέξυ(!) πράκτορας (τύφλα να’χει ο James Bond), που σώζει την πατρίδα από τους κακούς κατάσκοπους.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/A_Man_Called_Sloane


A Man Called Sloane 1979 Series photo album


A Man Called Sloane 1979 Series A Man Called Sloane 1979 Series A Man Called Sloane 1979 Series
A Man Called Sloane 1979 Series A Man Called Sloane 1979 Series