77 Sunset Strip 1958-1964 Series

Tips:

Το 77 Sunset Strip είναι μια αμερικανική τηλεοπτική ιδιωτική δραματική σειρά αστυνομικών που δημιουργήθηκε από τον Roy Huggins. Ο χαρακτήρας του ντετέκτιβ Στιούαρτ Μπέιλι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον συγγραφέα Χάγκινς στο μυθιστόρημά του το 1946 The Double Take, που αργότερα διασκευάστηκε στην ταινία του 1948 I Love Trouble. Πρωταγωνιστούν οι Efrem Zimbalist Jr. , Roger Smith, Edward Byrnes, Richard Long, Louis Quinn, Jacqueline Beer, Robert Logan, Joan Staley. Η παράσταση ήταν τόσο δημοφιλής που ανερχόμενοι νέοι ηθοποιοί φώναζαν για guest εμφανίσεις όπως: Ellen Burstyn, Roger Moore, DeForest Kelley, William Shatner, Mary Tyler Moore, Shirley MacLaine look-alike Gigi Verone, Robert Conrad, Dyan Cannon, Janet De Gore, Jay North, Connie Stevens, Irish McCalla, Adam West, Tuesday Weld, Sherry Jackson, Marlo Thomas, Max Baer Jr., Carole Mathews, Elizabeth Montgomery, Karen Steele, Randy Stuart, Susan Oliver, Robert Vaughn, Suzanne Storrs, Peter Breck, Donna Douglas, Troy Donahue, Chad Everett, Gena Rowlands, Cloris Leachman, Eve McVeagh, Diane Ladd. Καταξιωμένοι ηθοποιοί του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και παλαιότερα αστέρια που έπαιξαν ως guest star: Fay Wray, Francis X. Bushman, Rodolfo Hoyos Jr., Ida Lupino, Liliane Montevecchi, Keenan Wynn, Rolfe Sedan, Jim Backus, Billie Burke, Buddy Ebsen, George Jessel, Peter Lorre, Boris Karloff, Burgess Meredith, Nick Adams, Gerald Mohr, Roy Roberts.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 206

Story:

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ και πρώην μυστικός πράκτορας του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και καθηγητής ξένων γλωσσών Stuart ("Stu") Bailey (Zimbalist) και ο πρώην κυβερνητικός πράκτορας και μη ασκούμενος δικηγόρος Jeff Spencer (Smith) σχηματίζουν ένα δίδυμο που εργάζεται από γραφείο στο 77 Sunset Boulevard στις Σουίτες 101 και 102. Η διεύθυνση του δρόμου ήταν γνωστή ως Sunset Strip και βρισκόταν μεταξύ της λεωφόρου La Cienega και της οδού Alta Loma στη νότια πλευρά της λωρίδας, δίπλα στο πραγματικό μαγαζί του Dean Martin, το Dino's Lodge. Συνήθως οι δύο ντετέκτιβ εναλλάσσονταν ως επικεφαλής, με μια υπόθεση Stuart Bailey να παρουσιάζεται μια εβδομάδα και μια υπόθεση Jeff Spencer την επόμενη - αν και ανάλογα με τη φύση της υπόθεσης, μερικές φορές οι δύο συνεργάζονταν. Η Suzanne Fabry, η όμορφη Γαλλίδα Suzanne που υποδύεται η Jacqueline Beer, χειρίζεται τα τηλέφωνα του Sunset Answering Service, για την εταιρεία Bailey & Spencer. Κωμική παρουσία από τον Roscoe (που υποδύεται ο Louis Quinn), ο οποίος τριγυρνά συχνά στα γραφεία δίνοντας συμβουλές για ιπποδρομίες.
Στον πιλότο και επεισόδιο πρεμιέρας της σειράς, ο Στιούαρτ προσλαμβάνεται για να βρει έναν τραγουδιστή που έγινε μάρτυρας ενός φόνου. Από τους κανονικούς χαρακτήρες της σειράς, εμφανίζονται μόνο ο Stuart (Efrem Zimbalist, Jr.) και η Suzanne (Jacqueline Beer). Ο Edd Byrnes υποδύεται έναν δολοφόνο σε αυτό το επεισόδιο, αλλά ξεκινώντας από το επόμενο επεισόδιο έγινε κανονικός ο ρόλος του, ως Gerald Lloyd "Kookie" Kookson III, παρκαδόρος στο Dino's Club, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης δίπλα στο πρακτορείο.


77 Sunset Strip 1958-1964 Series

Είδα αρκετά επεισόδια από όλες τις σεζόν. Κλασικό για την εποχή του, με μέτρια πλοκή και λίγη δράση. Τα βασικά στοιχεία της σειράς είναι οι ζωές και οι σχέσεις των πρωταγωνιστών. Μια καλή “δόση” από τα σκηνικά και τη φωτογραφία την περίοδο 1958-1964 στην Αμερική.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/77_Sunset_Strip


77 Sunset Strip 1958-1964 Series photo album


77 Sunset Strip 1958-1964 Series 77 Sunset Strip 1958-1964 Series
77 Sunset Strip 1958-1964 Series 77 Sunset Strip 1958-1964 Series