6ixtynin9 The Series 2023

Tips:

Το 6ixtynin9 The Series (Also Known As: 6ixtynin9 the Series , 6ixtyn in 9 , Rueang Talok 69 the Series) είναι μια Ταιλανδέζικη κοινωνική, δραματική, κωμικοτραγική σειρά του 2023. Σενάριο και σκηνοθεσία από τον Tom Pen-Ek Ratanaruang. Πρωταγωνιστουν οι Mai Davika Hoorne ("Toom" Monruedee Sanphan), Tan Amorneak Micheli (Kanchit), Jade Apivich Rinthapoln (Tong / Suwat), Mine Thanaporn Rattanasasiwimon (Jim), Man Trisanu Soranun (John), Pluto Pruet Nakprad (Nerdy boy), Alice Pakonsorapat Aujanasarun (Fon), Foei Patara Eksangkul (Tud / Teddy), Kungpoi Pemika Wongsurakarn (Milli), Petch Chanan Tokrisna (M), Dave Tha Thep Chaichanbutr (Sonny), Ploi Horwang (Lady in white van), Tor Torphong Kul-On (Pued) και Fluke Teerapat Lohanan (Man in white).
Η σειρά είναι spin-off της Ταιλανδέζικης ταινίας Ruang talok 69 (1999 film).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Λόγω της οικονομικής κρίσης, η Toom απολύθηκε ξαφνικά και χωρίς χρήματα, ενώ έχει αυτοκτονικές σκέψεις. Σαν δώρο από τους ουρανούς, εμφανίζεται ένα μυστηριώδες κουτί μπροστά από το διαμέρισμά της. Αυτό που δεν συνειδητοποιεί είναι ότι μέσα στο κουτί περιέχει εκατομμύρια. Σύντομα, ένα ζευγάρι εχθρικοί γκάνγκστερ εμφανίζονται αναζητώντας το κουτί.


6ixtynin9 The Series 2023

Καλό κοινωνικό, αστυνομικό δράμα από την Ταϊλάνδη. Απλή σκηνοθεσία, με σενάριο που αναφέρεται στο σήμερα. Το πικρό χιούμορ δένει με την πλοκή και το σασπένς αλλά και με την υποτονική δράση. Δείχνει τις σκέψεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα αναπάντεχα στην ζωή της, μια νεαρή στην πιο εξελιγμένη Ταϊλάνδη. Πολλές ανατροπές, με πικρό αλλά σαγηνευτικό χιούμορ που θεωρώ ότι απογειώνει το έξυπνο σενάριο.
Το μήνυμα: στην οικονομική κρίση οι επιχειρηματίες απολύουν και οι απολυμένοι σε απόγνωση μπορούν ή να αποδεχτούν την μίζερη μοίρα τους ή να παλέψουν με τόλμη για τον αύριο.



More Info --


6ixtynin9 The Series 2023 photo album


6ixtynin9 The Series 2023 6ixtynin9 The Series 2023
6ixtynin9 The Series 2023 6ixtynin9 The Series 2023