100 Code - The Hundred Code 2015


20 Top Series

Tips:

Το 100 Code (επίσης γνωστός ως The Hundred Code) είναι μια σουηδική δραματική σειρά εγκλήματος διεθνούς συμπαραγωγής, που αναπτύχθηκε από τον Bobby Moresco και σκηνοθεσία από τους Lisa James Larsson, Bobby Moresco, Jonathan Sjöberg, Andreas Öhman. Βασίζεται στο μυθιστόρημα Merrick του Ken Bruen το 2014. Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν ο γερμανικής καταγωγής Βρετανός ηθοποιός Dominic Monaghan και ο αείμνηστος Σουηδός ηθοποιός Michael Nyqvist και οι Felice Jankell, Charlotta Jonsson, Danilo Bejarano, Kristoffer Berglund, Peter Eggers, Hedda Stiernstedt, Roisin Murphy, Martin Wallström, Christian Svensson, Patrick Brennan, Magnus Krepper, Johanna Hedberg, Aliette Opheim, Anna Åström, Joe Pacheco.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 12

Story:

Ο ντετέκτιβ Tommy Conley (Monaghan), έναν ντετέκτιβ του NYPD, ταξιδεύει στη Στοκχόλμη για να συμβουλεύσει και να ερευνήσει μια ιδιαίτερα φρικιαστική σειρά δολοφονιών. Νέες, ξανθές, γαλανομάτες γυναίκες βρίσκονται δολοφονημένες ανά τακτά χρονικά διαστήματα κοντά σε υδάτινα σώματα και χωράφια με λουλούδια. Ο Conley πρέπει να συνεργαστεί με τον Σουηδό ερευνητή Mikael Eklund. Οι δυο τους μισούν ο ένας τον άλλον, και οι δύο παλεύουν με τους δικούς τους δαίμονες. Μετά από αρχικά προβλήματα, οι ανακριτές ερευνούν μια σειρά δολοφονιών, η οποία, όπως αρχικά θεωρήθηκε, δεν περιορίζεται στη Νέα Υόρκη και τη Στοκχόλμη, αλλά έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.


100 Code - The Hundred Code 2015

Έξω βρέχει και βλέπω μια σειρά, που από την πρώτη σκηνή βρέχει και εκεί. Σύμπτωση ανεκτίμητη. Κλασικό-καλό σενάριο, αλλά πολύ “ελαφρυ” και χωρίς σασπένς (αναμενόμενο). Και εκεί που λες ότι γίνεται βαρετό, σου πετάει ένα ψίχουλο και λες, άντε να δούμε παρακάτω. Λίγο παράξενο αυτό το αμερικανό-σουηδικό πάντρεμα. Το νόημα της σειράς είναι ότι: όλοι έχουν μια κακή εμμονή που κάποια στιγμή θα βγει και θα βλάψει ακόμα και οικεία πρόσωπα. Στην Σουηδία όλοι μιλάνε άπταιστα αγγλικά και η διαφορετική κουλτούρα τους, είναι ο λόγος που αυτό το αστυνομικό σίριαλ διαφέρει από τα κλασικά αμερικάνικα. Στο 11ο και 12ο επεισόδιο το σίριαλ γίνεται ανατριχιαστικό. Για το απίστευτα δεμένο σενάριο μπαίνει στο Top 20 Series.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/100_Code


100 Code - The Hundred Code 2015 photo album


100 Code - The Hundred Code 2015 100 Code - The Hundred Code 2015 100 Code - The Hundred Code 2015 100 Code - The Hundred Code 2015
100 Code - The Hundred Code 2015 100 Code - The Hundred Code 2015 100 Code - The Hundred Code 2015