Without Remorse 2021 - Spin-off

Tips:

Το Without Remorse - Χωρίς τύψεις (γνωστό και ως Tom Clancy's Without Remorse) είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ δράσης του 2021 που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1993 του Tom Clancy. Σε σκηνοθεσία Stefano Sollima και γράφτηκε από τους Taylor Sheridan και Will Staples, με πρωταγωνιστές τους Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith, Jacob Scipio, Jack Kesy, Guy Pearce, Lauren London και Luke Mitchell.

Story:

Στο Χαλέπι της Συρίας, μια ομάδα Αμερικανών Ναυτικών SEAL, συμπεριλαμβανομένου του Ανώτερου Διευθυντή Υπαξιωματικού Τζον Κέλι, διασώζουν έναν πράκτορα της CIA που έχει συλληφθεί όμηρος από μια ύποπτη παραστρατιωτική ομάδα υπέρ του Άσαντ. Η κατάσταση κλιμακώνεται καθώς οι SEAL ανακαλύπτουν ότι οι απαγωγείς είναι στην πραγματικότητα Ρώσοι στρατιωτικοί, κάτι που ο αξιωματικός της CIA Ρόμπερτ Ρίτερ αρνείται. Τρεις μήνες αργότερα, σε προφανή αντίποινα για τον ρόλο τους στην αποστολή, πολλά μέλη της ομάδας σκοτώνονται κρυφά από Ρώσους πράκτορες της FSB. Η έγκυος γυναίκα του Κέλι, Παμ, δολοφονείται όταν οι Ρώσοι εισβάλλουν στο σπίτι τους. Ο Kelly σκοτώνει όλους εκτός από έναν από τους δράστες προτού μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σχεδόν θανατηφόρα τραύματα. Εν τω μεταξύ, στην Ουάσιγκτον, DC, ο αρχηγός και φίλος της ομάδας SEAL του Kelly, Υποπλοίαρχος Κάρεν Γκριρ, συναντιέται με τον Ρίτερ και τον Υπουργό Άμυνας Τόμας Κλέι για να συζητήσουν πώς η FSB ανακάλυψε τις ταυτότητες των SEAL και να εξετάσει τις επιλογές απόκρισής τους. Οι ειδήσεις που διέρρευσαν για την άνευ προηγουμένου επίθεση της Ρωσίας σε αμερικανικό έδαφος προκάλεσαν περαιτέρω επιδείνωση της ήδη τεταμένης σχέσης μεταξύ των δύο εθνών, προκαλώντας πιθανώς έναν νέο ψυχρό πόλεμο. Η CIA αρνείται να διεξαγάγει έρευνα για τις δολοφονίες, παρακινώντας τον Greer να διαβιβάσει εμπιστευτικές πληροφορίες στον Kelly.


Without Remorse 2021 Film - Spin-off

Οι σειρές και ταινίες που “δίνουν” έντονα πολιτικά, μιλιταριστικά, ρατσιστικά, αντικοινωνικά και ακραία μηνύματα, απλά τα αγνοώ. Προσπαθώ να τα ξεχωρίσω από την περιπέτεια, την διασκέδαση και τα υγιή-ανθρώπινα μηνύματα. Αν δεν μπορώ, τότε η εκάστοτε σειρά-ταινία πάει στον δικό μου κουβά. Εξάλλου υπάρχουν σειρές-ταινίες από όπου λαμβάνω το αντίθετο μήνυμα από αυτό που προσπαθούν να περάσουν. Σχεδόν τίποτα δεν πάει χαμένο. Εδώ δεν κρατάω ούτε το: μια καλή περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Without_Remorse_(film)

Jack Ryan Collection
Without Remorse 2021 Film - Spin-off Without Remorse 2021 Film - Spin-off