Trail of the Pink Panther 1982

Tips:

Το Trail of the Pink Panther είναι μια κωμωδία του 1982 σε σκηνοθεσία Μπλέικ Έντουαρντς και πρωταγωνιστή τον Πίτερ Σέλερς. Είναι η έβδομη ταινία της σειράς The Pink Panther, η πρώτη ταινία της σειράς μετά τον θάνατο του Sellers και επίσης η τελευταία στην οποία εμφανίστηκε ως επιθεωρητής Clouseau. Ο Sellers πέθανε 18 μήνες πριν ξεκινήσει η παραγωγή. Η ερμηνεία του αποτελείται εξ ολοκλήρου από σκηνές προηγούμενων ταινιών (πολλές από αυτές διαγραμμένες σκηνές). Πρωταγωνιστούν οι Peter Sellers, David Niven, Herbert Lom, Richard Mulligan, Joanna Lumley, Capucine, Robert Loggia, Harvey Korman και Burt Kwouk. Καμέο συμετοχές έχουν οι Robert Wagner as George Litton, Claudia Cardinale as Princess Dala, Colin Gordon as Tucker.

Story:

Πρωταγωνιστεί η Joanna Lumley ως δημοσιογράφος Marie Jouveat που ψάχνει για τον εξαφανισμένο Clouseau – και έρχεται σε σύγκρουση με τους εχθρούς του επιθεωρητή που δεν θέλουν να τον δουν να επιστρέφει. Όταν το διάσημο διαμάντι Pink Panther κλέβεται ξανά από τον Lugash, ο επικεφαλής επιθεωρητής Clouseau (Peter Sellers) καλείται να αναλάβει την υπόθεση παρά τις διαμαρτυρίες του επικεφαλής επιθεωρητή Dreyfus (Herbert Lom). Ενώ βρίσκεται στην υπόθεση, ο Κλουζό καταδιώκεται από τη Μαφία. Ο Κλουζό πηγαίνει πρώτα στο Λονδίνο για να ανακρίνει τον Σερ Τσαρλς Λίτον (έχοντας ξεχάσει ότι ζει στη Νότια Γαλλία). Ταξιδεύοντας στο αεροδρόμιο, ανατινάζει κατά λάθος το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να φτιάξει έναν αναπτήρα.


Trail of the Pink Panther 1982

Το Trail of the Pink Panther (1982) ήταν η πρώτη ταινία Pink Panther που γυρίστηκε μετά τον θάνατο του Peter Sellers το 1980. Ο ρόλος του Sellers δημιουργείται χρησιμοποιώντας σκηνές αποκομμένες από το Strikes Again, καθώς και αναδρομές από τις προηγούμενες ταινίες Pink Panther. Απλά, πολύ σκληρός για να πεθάνει, δίχως να “αφήσει” πίσω του το γέλιο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Trail_of_the_Pink_Panther

The Pink Panther Collection
Trail of the Pink Panther 1982 Trail of the Pink Panther 1982 Trail of the Pink Panther 1982