The Pink Panther Strikes Again 1976

Tips:

Το Pink Panther Strikes Again είναι μια κωμωδία του 1976. Η πέμπτη ταινία της σειράς The Pink Panther, η πλοκή της ξεκινά τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση του The Return of the Pink Panther. Αχρησιμοποίητα πλάνα από την ταινία συμπεριλήφθηκαν αργότερα στο Trail of the Pink Panther (1982), που κυκλοφόρησε μετά το θάνατο του Peter Sellers. Πρωταγωνιστούν οι Peter Sellers, Colin Blakely, Leonard Rossiter, Lesley-Anne Down, Burt Kwouk και Herbert Lom και ο Omar Sharif.

Story:

Μετά από τρία χρόνια σε ένα ψυχιατρείο, ο πρώην επικεφαλής επιθεωρητής του Sûreté Charles Dreyfus έχει ανακτήσει τα λογικά του και δεν έχει πλέον εμμονή με τη δολοφονία του επιθεωρητή Jacques Clouseau. Ο Ντρέιφους ενημερώνεται από τον ψυχίατρό του ότι πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του συμβουλίου υγείας εκείνο το απόγευμα εν αναμονή της αποφυλάκισής του. Ο Κλουζό, ο οποίος έκτοτε αντικατέστησε τον Ντρέιφους ως Αρχιεπιθεωρητής, φτάνει απροειδοποίητα για να μιλήσει εκ μέρους του πρώην αφεντικού του και μέσα σε πέντε λεπτά τρελαίνει ξανά τον Ντρέιφους. Ο Ντρέιφους αργότερα δραπετεύει από το νοσοκομείο και για άλλη μια φορά προσπαθεί να σκοτώσει τον Κλουζό τοποθετώντας μια βόμβα, ενώ ο επικεφαλής επιθεωρητής (με περιοδική συμφωνία) μονομαχεί με τον υπηρέτη του Κάτο. Η βόμβα καταστρέφει το διαμέρισμα του Κλουζό και τραυματίζει τον Κάτο, αλλά ο Κλουζό δεν έχει τραυματιστεί, καθώς τον σηκώνει από το δωμάτιο μια φουσκωτή μεταμφίεση. Αποφασίζοντας ότι χρειάζεται ένα πιο περίπλοκο σχέδιο για την εξάλειψη του Κλουζό, ο Ντρέιφους στρατολογεί μια στρατιά από εγκληματίες καριέρας και απαγάγει τον πυρηνικό φυσικό καθηγητή Hugo Fassbender και την κόρη του καθηγητή Margo, αναγκάζοντας τον καθηγητή να κατασκευάσει ένα «όπλο της μοίρας» με αντάλλαγμα την ελευθερία τους.


The Pink Panther Strikes Again 1976

Εκπληκτικό σενάριο, με απίστευτες σκηνές και γέλιο, με τον κουρασμένο Peter Sellers να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Για να σου πονέσει ο σιαγόνας από τα γέλια ΕΠΙ 4. Η 4η ταινία της σειράς και το γέλιο καλά κρατεί.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Pink_Panther_Strikes_Again

The Pink Panther Collection
The Pink Panther Strikes Again 1976 The Pink Panther Strikes Again 1976 The Pink Panther Strikes Again 1976