The Pink Panther 2006 - Steve Martin

Tips:

Το The Pink Panther είναι μια αμερικανική κωμωδία-μυστήριο του 2006 και μια επανεκκίνηση του franchise The Pink Panther, σηματοδοτώντας τη δέκατη δόση της σειράς. Είναι επίσης η πρώτη ταινία Pink Panther που κυκλοφόρησε μετά το Son of the Pink Panther που κυκλοφόρησε το 1993. Σε αυτή την ταινία, ο επιθεωρητής Jacques Clouseau έχει ανατεθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός διάσημου προπονητή ποδοσφαίρου και την κλοπή του διάσημου διαμαντιού Pink Panther. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Shawn Levy, πρωταγωνιστεί ο Steve Martin ως Clouseau και συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Kevin Kline, Jean Reno, Emily Mortimer και Beyoncé Knowles.

Story:

Σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Γαλλίας και Κίνας, ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας Yves Gluant φτάνει φορώντας το ανεκτίμητο διαμαντένιο δαχτυλίδι Pink Panther και αγκαλιάζει τη φίλη του, την ποπ σταρ Xania. Αφού η Γαλλία κερδίζει με ξαφνικό θάνατο, ο Gluant σκοτώνεται από ένα δηλητηριώδες βέλος, με τον Ροζ Πάνθηρα να μην βρίσκεται πουθενά. Ανυπομονώντας να κερδίσει τη Λεγεώνα της Τιμής, ο Επιθεωρητής Τσαρλς Ντρέιφους προωθεί τον αδέξιο αστυνομικό και ηλίθιο του χωριού Ζακ Κλουζό στον βαθμό του επιθεωρητή και τον αναθέτει στην υπόθεση. Ενώ ο Κλουζό εφιστά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, ο Ντρέιφους συγκεντρώνει μια μυστική ομάδα για να λύσει την υπόθεση και αναθέτει στον χωροφύλακα Γκίλμπερτ Πόντον να παρακολουθεί τον Κλουζό. Ο Κλουζό γίνεται φίλος με τον Ποντόν και ερωτεύεται τη γραμματέα Νικόλ Ντουράντ.


The Pink Panther 2006 - Steve Martin

Για να δεις τι χάνεις αν ΔΕΝ έχεις δεί original Pink Panther με Peter Sellers. Προσπαθεί με αμερικάνικο τρόπο ο Steve Martin, αλλά ΔΕΝ ταιριάζει με τον αρχικό χαρακτήρα. Ο Jean Reno πολύ καλός. Πολύ “υπερβολή” και ψεύτική ερμηνεία, κλεμένες ατάκες και σκηνές που ΔΕΝ “βγάζουν” γέλιο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Pink_Panther_(2006_film)

The Pink Panther Collection
The Pink Panther 2006 - Steve Martin The Pink Panther 2006 - Steve Martin