The Journalist Film 2019

Tips:

Το The Journalist - Ο δημοσιογράφος (新聞記者, Shinbun Kisha) είναι μια ιαπωνική δραματική ταινία του 2019 βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του 2017 του Isoko Mochizuki, σε σκηνοθεσία Michihito Fujii και πρωταγωνιστουν οι Shim Eun-kyung και Tori Matsuzaka. Έλαβε 6 υποψηφιότητες για το βραβείο της Ιαπωνικής Ακαδημίας και κέρδισε τρεις, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας της χρονιάς, της εξαιρετικής ερμηνείας ηθοποιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο και της εξαιρετικής ερμηνείας από ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στις 13 Ιανουαρίου 2022, μια δραματική έκδοση του The Journalist κυκλοφόρησε στο Netflix.

Story:

Η νεαρή δημοσιογράφος Erika Yoshioka εργάζεται στο Tokyo Metropolitan News όπου ο πατέρας της αυτοκτόνησε υπό την υποψία παραποίησης ειδήσεων. Το αφεντικό της Yoshioka, ο κύριος Jinya, της εμπιστεύεται τη διερεύνηση ενός κυβερνητικού σχεδίου για την ίδρυση ενός νέου πανεπιστημίου που έφτασε με ανώνυμο φαξ. Η έρευνά της οδηγεί στον κ. Kanzaki, έναν υπάλληλο του υπουργικού συμβουλίου που σύντομα αυτοκτονεί. Η έρευνα στη συνέχεια την οδηγεί στον Takumi Sugihara, έναν σοβαρό υπάλληλο στο Γραφείο Πληροφοριών και Έρευνας του Υπουργικού Συμβουλίου. Μαστιζόμενη από αμφιβολίες για τον θάνατο του Kanzaki, η Sugihara συμφωνεί να συνεργαστεί με τον Yoshioka για να αποκαλύψει το σκάνδαλο που μπορεί να εκτροχιάσει την καριέρα τους.


The Journalist Film 2019

Η ηθική και δημοσιογραφία κόντρα στα πολιτικά σκάνδαλα. Η Ιαπωνική κουλτούρα σέβεται τον άνθρωπο και αποτάσσει την ατιμία. Μια καλή προσέγγιση του τι είναι δημοσιογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Journalist_(2019_film)

The Journalist - Film and television

The Journalist (1967 film), a Soviet romantic drama
The Journalist (1979 film), an Australian sex comedy
The Journalist (2019 film), a Japanese drama
The Journalist (2022 TV series), a remake of Japanese drama

The Journalist Film 2019 The Journalist Film 2019