The Inside Man 1984 Swedish Film with Dennis Hopper

Tips:

Το The Inside Man είναι ένα θρίλερ Ψυχρού Πολέμου σε σκηνοθεσία Tom Clegg, ο οποίος έγραψε επίσης την ιστορία μαζί με τον William Aldridge. Πρωταγωνιστούν οι Dennis Hopper, Hardy Kruger, Gosta Ekman, Cory Molder, Wallis Grahn, David Wilson, Lena Endre, Janos Hersko, Per Mattsson και Torsten Wahlund. Είναι μια σουηδική ταινία που εμπνεύστηκε από ένα πραγματικό περιστατικό όπου ένα σοβιετικό υποβρύχιο εντοπίστηκε στα ουδέτερα νερά της Σουηδίας, μετέφερε μια συσκευή αναζήτησης λέιζερ hush-hush, η οποία εξαφανίστηκε αμέσως. Αλλά πιο συγκεκριμένα βασίζεται στο μυθιστόρημα The Fighter: Thriller του Σουηδού συγγραφέα Harry Kullman. Η ταινία είχε αρχικά τον τίτλο Slagskämpen (Ο Μαχητής) για την κυκλοφορία της στην Ευρώπη.

Story:

Ο Mandell (Hardy Krüger) είναι ένας Σουηδός επιχειρηματίας που συνεργάζεται με τον πράκτορα της CIA Miller (Dennis Hopper) για να κλέψει ένα λέιζερ από τη δική του εταιρεία, η οποία βρίσκεται σε οικονομική καταστροφή και θα αποζημιωθεί από την αμερικανική κυβέρνηση. Ο Σουηδός αξιωματικός πληροφοριών Stig Larsson (Gosta Ekman) υποπτεύεται τον Mandell όταν τον βλέπει να αλληλεπιδρά με τον Miller. Επιστρατεύουν έναν πρώην πεζοναύτη και πρωταθλητή πυγμαχίας Τόμας Κάλιν (Cory Molder) για να είναι ο «εσωτερικός άνθρωπος» ως οδηγός του Μάντελ. Ο Τόμας μένει έκπληκτος όταν βρίσκει μια συνωμοσία που ούτε ο Μίλερ ούτε ο Λάρσον θα μπορούσαν να προβλέψουν, οδηγώντας σε μια επικίνδυνη κατάσταση που περιλαμβάνει έναν σοβιετικό έμπορο όπλων.


The Inside Man 1984 Swedish Film with Dennis Hopper

Κλασικό σενάριο Ψυχρού Πολέμου. Η πλοκή ήταν λίγο απλοϊκή, αλλά όχι προβλέψιμη. Ο Dennis Hopper κάνει την διαφορά σε μια μέτρια περιπέτεια της εποχής.



More Info --

Inside Man Collection
The Inside Man 1984 Swedish Film with Dennis Hopper The Inside Man 1984 Swedish Film with Dennis Hopper