The Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse 2004

Tips:

Το Crimson Rivers II: Angels of the Apocalypse (γαλλικά: Les Rivières pourpres II: Les Anges de l'apocalypse) είναι μια ταινία δράσης θρίλερ του 2004 με πρωταγωνιστές τους Jean Reno, Benoît Magimel και Christopher Lee. Σκηνοθετείται από τον Olivier Dahan και παραγωγός Ilan Goldman, και είναι μια διεθνής συμπαραγωγή Γαλλίας, Ιταλίας και Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι η συνέχεια της ταινίας του 2000 The Crimson Rivers (γαλλικά: Les Rivières pourpres). Ωστόσο, ο δημιουργός της ταινίας του 2000 Jean-Christophe Grangé δεν συμμετείχε δημιουργικά στη συνέχεια. Αντίθετα, η ταινία γράφτηκε από τον Luc Besson, του οποίου η εταιρεία EuropaCorp συμπαραγωγός αυτής της ταινίας.

Story:

Αφού ένα πτώμα βρίσκεται στους τοίχους ενός γαλλικού μοναστηριού, ο κομισάριος Niemans, τον οποίο υποδύεται ο Jean Reno, συνεργάζεται με τον ντετέκτιβ Reda, τον οποίο υποδύεται ο Benoît Magimel, ο οποίος ήδη ερευνά έναν δικό του φόνο. Όπως και στην πρώτη ταινία, οι έρευνες του ζευγαριού συμπλέκονται και σύντομα εξετάζουν μια γιγάντια συνωμοσία στην οποία εμπλέκεται μια μυστική ομάδα μοναχών με αμφεταμίνες με επικεφαλής τον Χάινριχ φον Γκάρτεν, τον οποίο υποδύεται ο Christopher Lee, που αναζητούν έναν θησαυρό που κρύβεται από τον King Lothair II' κάπου κοντά στο Maginot-Line. Μαζί με τον Ρένο και τον Μαγκιμέλ μια θρησκευτική ειδικός που ονομάζεται Μαρί, την οποία υποδύεται η Camille Natta.


The Crimson Rivers 2 2004

Για να ΜΗΝ συνέλθεις από το Crimson Rivers 1. Παραγωγός ο “πανταχού παρόν” Luc Besson. Περισσότερη δράση, αγωνία και πορφυρά ποτάμια από αίμα. Το σπλάτερ στην υπερβολή του.
Κάπου στο τέλος, το αφήνει χαλαρό … για να έχει καβάτζα και για 3ο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Crimson_Rivers_II:_Angels_of_the_Apocalypse

The Crimson Rivers Collection
The Crimson Rivers 2 2004 The Crimson Rivers2 2004