The Crimson Rivers 2000

Tips:

Τα The Crimson Rivers - Πορφυρά Ποτάμια (Γαλλικά: Les Rivières pourpres) είναι μια γαλλική ταινία ψυχολογικού θρίλερ του 2000 με πρωταγωνιστές τους Jean Reno, Vincent Cassel και ο πατέρας του Jean-Pierre Cassel. Η ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο Mathieu Kassovitz, βασίζεται στο μυθιστόρημα Blood Red Rivers του Jean-Christophe Grangé. Το σενάριο γράφτηκε από τους Grangé και Mathieu Kassovitz. Ένα σίκουελ, Crimson Rivers II: Angels of the Apocalypse (Les Rivières pourpres II: Les Anges de l'apocalypse), κυκλοφόρησε το 2004 και ένα σίκουελ τηλεοπτικής σειράς, με τίτλο The Crimson Rivers.

Story:

Ο ντετέκτιβ Έφορος (Commissaire Principal) Pierre Niemans (Jean Reno), στέλνεται στη μικρή πανεπιστημιακή πόλη Guernon στις γαλλικές Άλπεις για να ερευνήσει μια άγρια δολοφονία. Ο Niemans μαθαίνει ότι το θύμα ήταν ένας καθηγητής και ο βιβλιοθηκάριος του πανεπιστημίου, ο Remy Callois, και αναζητά έναν τοπικό οφθαλμίατρο για μια εξήγηση σχετικά με την αφαίρεση των ματιών του θύματος. Ο Δρ Cherneze (Jean-Pierre Cassel), εξηγεί ότι η απομόνωση του σχολείου οδήγησε σε ενδογαμία μεταξύ των καθηγητών, με ολοένα και πιο σοβαρές γενετικές διαταραχές. Πρόσφατα η τάση έχει αντιστραφεί, με τα παιδιά του χωριού να αρρωσταίνουν και τα μωρά του κολεγίου να παραμένουν υγιή, κάτι για το οποίο οι ντόπιοι χωρικοί κατηγορούν τα μέλη του ΔΕΠ. Συμπτωματικά ο επιθεωρητής ντετέκτιβ (Υπολοχαγός της αστυνομίας) Ο Max Kerkerian (Vincent Cassel) βρίσκεται στην κοντινή πόλη Sarzac και ερευνά τη βεβήλωση του τάφου της Judith Herault, ενός κοριτσιού που πέθανε το 1982, και την κλοπή των φωτογραφιών της από το δημοτικό σχολείο. Η μητέρα λέει στον Kerkerian ότι στο νοσοκομείο της σχολής στο Guernon, δέχθηκαν επίθεση από «δαίμονες» κατά την επιστροφή τους και όταν τράπηκαν σε φυγή, ο σύζυγός της και η κόρη της σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα.


The Crimson Rivers 2000

Οι Jean Reno και ο νεαρός Vincent Cassel ΣΤΟ θρίλερ που έχει δράση, αγωνία, αίμα, σασπενς, αποκρυφισμό και όντως Πορφυρά ποτάμια. Στο σενάριο και σκηνοθεσία ο υπέροχος Mathieu Kassovitz. Στο καπάκι θα δω και το Crimson Rivers 2.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Crimson_Rivers

The Crimson Rivers Collection
The Crimson Rivers 2000 The Crimson Rivers 2000