The Bourne Legacy 2012

Tips:

Το Bourne Legacy είναι μια αμερικανική ταινία δράσης-θρίλερ του 2012 σε σκηνοθεσία Tony Gilroy και είναι η τέταρτη δόση της σειράς ταινιών που διασκευάζονται από τα μυθιστορήματα του Jason Bourne που προέρχονται από τον Robert Ludlum και συνεχίζονται από τον Eric Van Lustbader, ενώ προηγείται το The Bourne Identity ( 2002), The Bourne Supremacy (2004) και The Bourne Ultimatum (2007). Η ταινία επικεντρώνεται στον πράκτορα των black ops Aaron Cross (που υποδύεται ο Jeremy Renner), έναν πρωτότυπο χαρακτήρα. Εκτός από τον Renner, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Rachel Weisz και Edward Norton, Dennis Boutsikaris. Το The Bourne Legacy είναι η μόνη ταινία του franchise που δεν περιλαμβάνει τον ομώνυμο χαρακτήρα Jason Bourne, καθώς ο ηθοποιός Matt Damon επέλεξε να μην επιστρέψει επειδή ο Paul Greengrass δεν σκηνοθέτησε. Ο Μπορν εμφανίζεται σε εικόνες και αναφέρεται ονομαστικά πολλές φορές σε όλη την ταινία. Ο Tony Gilroy, συν-σεναριογράφος των τριών πρώτων ταινιών, προσπάθησε να συνεχίσει την ιστορία της σειράς ταινιών χωρίς να αλλάξει τα βασικά της γεγονότα, και μέρη του The Bourne Legacy διαδραματίζονται ταυτόχρονα με την προηγούμενη ταινία, The Bourne Ultimatum (2007).

Story:

Ο Aaron Cross είναι μέλος ενός προγράμματος black ops που ονομάζεται Operation Outcome του οποίου τα θέματα είναι γενετικά ενισχυμένα. Πρέπει να τρέξει για τη ζωή του όταν οι ενέργειες του πρώην πράκτορα της CIA Treadstone Jason Bourne οδηγήσουν στη δημόσια έκθεση της Επιχείρησης Treadstone και της Επιχείρησης Blackbriar που διαδέχτηκε.


The Bourne Legacy 2012

Για να συνδιάσεις δράση και συναίσθημα. Ξέχνα για λίγο τον Matt Demon και δες την σαν μια ανάσα δροσιάς μέχρι το επόμενο Jason Bourne 2016.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bourne_Legacy_(film)

Ελληνική συμμετοχή: Dennis Boutsikaris

Bourne Collection
The Bourne Legacy 2012 The Bourne Legacy 2012 The Bourne Legacy 2012