The Bourne Identity 2002


20 Top Movies

Tips:

Το The Bourne Identity είναι μια ταινία δράσης-θρίλερ του 2002 βασισμένη στο μυθιστόρημα του Robert Ludlum του 1980. Η σκηνοθεσία και η συμπαραγωγή έγινε από τον Doug Liman και το σενάριο των Tony Gilroy και William Blake Herron. Πρωταγωνιστεί ο Matt Damon ως Jason Bourne, ένας άντρας που πάσχει από ψυχογενή αμνησία που προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητά του μέσα σε μια μυστική συνωμοσία εντός της CIA. Περιλαμβάνει επίσης τους Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox, Walton Goggins και Adewale Akinnuoye-Agbaje. Το πρώτο μέρος της σειράς ταινιών Bourne, ακολούθησαν οι The Bourne Supremacy (2004), The Bourne Ultimatum (2007), The Bourne Legacy (2012) και Jason Bourne (2016).

Story:

Στη Μεσόγειο Θάλασσα, Ιταλοί ψαράδες διασώζουν έναν Αμερικανό που παρασύρεται με δύο πυροβολισμούς στην πλάτη του. Φροντίζουν τα τραύματά του και διαπιστώνουν ότι δεν θυμάται την ταυτότητά του, αλλά επιδεικνύει προηγμένες δεξιότητες μάχης και ευχέρεια σε πολλές γλώσσες. Βρίσκουν έναν μικροσκοπικό προβολέα λέιζερ κάτω από το δέρμα του στο ισχίο του που δίνει τον αριθμό ενός χρηματοκιβωτίου στη Ζυρίχη, και ο άντρας αποφασίζει να πάει να ερευνήσει. Πηγαίνει στην τράπεζα για να ερευνήσει τη θυρίδα όπου βρίσκει διάφορα νομίσματα, διαβατήρια και ταυτότητες με διαφορετικά ονόματα και ένα πιστόλι. Ο άντρας παίρνει τα πάντα εκτός από το όπλο και αρχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα στο αμερικανικό διαβατήριο, Jason Bourne. Μετά την αναχώρηση του Μπορν, ένας τραπεζικός υπάλληλος έρχεται σε επαφή με το Operation Treadstone, ένα πρόγραμμα μαύρων επιχειρήσεων της CIA. Ο επικεφαλής του Treadstone, Conklin, ειδοποιεί την αστυνομία για να συλλάβει τον Bourne και αναθέτει σε τρεις πράκτορες να τον σκοτώσουν: τον Castel, τον Manheim και τον Professor.


The Bourne Identity 2002

Για να απολαύσεις καθαρή δράση. Ακατάπαυστη δράση, σε καλό (κοινότυπο) σενάριο και εξαιρετική σκηνοθεσία. Ο Matt Demon καθιερώνεται ως ο αδικημένος πράκτωρας που ΚΑΚΩΣ του φέρθηκαν σκάρτα. Απόλυτη περιπέτεια, μεγάλη διασκέδαση.

20 Top Movies


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bourne_Identity_(2002_film)

Bourne Collection
The Bourne Identity 2002 The Bourne Identity 2002 The Bourne Identity 2002