The Bourne Identity 1988

Tips:

Το The Bourne Identity είναι μια αμερικανική τηλεοπτική ταινία δράσης θρίλερ μυστηρίου του 1988, προσαρμογή του μυθιστορήματος του Robert Ludlum του 1980 The Bourne Identity. Η κινηματογραφική μεταφορά γράφτηκε από την Carol Sobieski, σε σκηνοθεσία του Roger Young για την Warner Bros. Television με τον Richard Chamberlain στον ομώνυμο ρόλο, μαζί με τη Jaclyn Smith.

Story:

Η ταινία παρουσιάζει κάποιες διαφορές από το μυθιστόρημα του Λούντλουμ. Η μυστική ταυτότητα του Jason Bourne απλοποιείται σε "Bourne" που καταδιώκει τον Carlos αντί να χρησιμοποιεί την κωδική ονομασία "Cain". Ο Alexander Conklin σκοτώνεται από έναν από τους δικούς του ανθρώπους όταν προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Bourne. στο μυθιστόρημα επιζεί και εμφανίζεται σε επόμενα μυθιστορήματα. Στο τέλος του βιβλίου, ο Κάρλος το Τσακάλι ξεφεύγει από τη σύγχυση, ενώ στην ταινία σκοτώνεται στην κορυφαία μάχη με τον Μπορν.


The Bourne Identity 1988

Για να δείς πως ήταν οι Αγγλικές σειρές δράσης στα 80ς. Κάλτ σειρά, κάλτ Richard Chamberlain and Jaclyn Smith (Charlie’s Angels), κάλτ χαλάρωση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bourne_Identity_(1988_film)

Bourne Collection
The Bourne Identity 1988 The Bourne Identity 1988