The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film

Tips:

Το The Amazing Spider-Man είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2012, σε σκηνοθεσία Marc Webb. Βασισμένη στα κόμικς της Marvel και στον χαρακτήρα Spider-Man που μοιράζεται τον τίτλο της μακροβιότερης σειράς κόμικς Spider-Man. Είναι η τέταρτη θεατρική ταινία του Spider-Man, που χρησιμεύει ως reboot μετά την τριλογία του Sam Raimi 2002–2007 Spider-Man, και ακολούθησε μια δεύτερη ταινία The Amazing Spider-Man. Πρωταγωνιστούν οι Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen, Sally Field, Chris Zylka, Embeth Davidtz, Hannah Marks, Kelsey Chow, C. Thomas Howell, Kari Coleman, Charlie DePew, Skyler Gisondo, Jacob Rodier, Michael Papajohn.

Story:

Ο νεαρός Peter Parker ανακαλύπτει ότι η μελέτη του πατέρα του Ρίτσαρντ Πάρκερ έχει κλαπεί. Ο Ρίτσαρντ και η Μαίρη Πάρκερ, μαζεύουν κρυμμένα έγγραφα, πηγαίνουν τον Peter στο σπίτι της θείας του Μέι και του θείου του Μπεν και. αναχωρούν μυστηριωδώς. Χρόνια αργότερα, ένας έφηβος Peter πηγαίνει στο Midtown Science High School. είναι ευφυής αλλά αντικοινωνικός και συχνά εκφοβίζεται. Έχει επίσης λατρεία με την Gwen Stacy, η οποία τον αγνοεί. Ο Peter μαθαίνει ότι ο πατέρας του εργαζόταν με τον επιστήμονα Dr. Curt Connors στο Oscorp στον τομέα της γενετικής μεταξύ ειδών. Μπαίνει κρυφά στο Oscorp, όπου τον δαγκώνει μια γενετικά τροποποιημένη αράχνη. Στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι έχει αναπτύξει ικανότητες που μοιάζουν με αράχνη, όπως υπερδύναμη, αιχμηρές αισθήσεις, ευκινησία και ταχύτητα. Ο Peter ανακαλύπτει το κομμάτι που λείπει από τα πειράματα του Connors στα χαρτιά του πατέρα του - τον «αλγόριθμο ρυθμού αποσύνθεσης». Επισκέπτεται τον Connors, αποκαλύπτει ότι είναι ο γιος του Ρίτσαρντ και του δίνει τον αλγόριθμο. Στο σπίτι, ο Peter και ο Ben μαλώνουν και ο Peter φεύγει. Ενώ τον αναζητά, ο Μπεν πυροβολείται από έναν κλέφτη και πεθαίνει στην αγκαλιά του Peter. Ο Peter χρησιμοποιεί τις νέες του ικανότητες για να εντοπίσει εγκληματίες που ταιριάζουν με την περιγραφή του δολοφόνου. Δημιουργεί μια μάσκα και στολή spandex για να κρύψει την ταυτότητά του και κατασκευάζει μηχανικά web-shooters. Στο δείπνο με την οικογένεια της Γκουέν, ο πατέρας της - είναι ο αρχηγός της αστυνομίας - Τζορτζ Στέισι, ο οποίος κρατάει κακία στον νέο ήρωα Spider-Man. Ο Peter αποκαλύπτει την ταυτότητά του στη Γκουέν. Ο ανώτερος του Connors, Rajit Ratha απαιτεί από τον Connors να ξεκινήσει δοκιμές σε ανθρώπους. Ο Connors αρνείται ο Ratha τον απολύει και αποφασίζει να δοκιμάσει τον ορό του σε ένα νοσοκομείο Veterans Administration. Απελπισμένος, ο Connors δοκιμάζει τη φόρμουλα στον εαυτό του, λιποθυμά και ξυπνά για να ανακαλύψει ότι το χέρι που του λείπει έχει αναγεννηθεί. Ο Connors μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ανθρωποειδές ερπετό τέρας ενώ προσπαθεί να αναχαιτίσει τον Ratha και επιτίθεται σε ανθρώπους στη γέφυρα Williamsburg. Ο Peter, χρησιμοποιώντας τώρα το ψευδώνυμο Spider-Man, σώζει τον κόσμο από την επίθεση του Connors. Ως αποτέλεσμα αυτού, η αστυνομία εκδίδει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την πόλη τόσο για τη Lizard όσο και για τον Spider-Man. Καταδιώκοντας τον Connors, ο Peter ανακαλύπτει το εργαστήριο του, στους υπονόμους και μαθαίνει ότι σκοπεύει να απελευθερώσει έναν βιοχημικό παράγοντα από τον πύργο Oscorp για να μετατρέψει όλους τους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη σε ερπετικά υβρίδια σαν αυτόν, εξαλείφοντας τις αδυναμίες που πιστεύει ότι μαστίζουν την ανθρωπότητα.
Ο Captain Stacy ανακαλύπτει ότι ο Spider-Man είναι ο Peter και απελευθερώνεται για να σταματήσει τη Lizard. Η Γκουέν δημιουργεί ένα αντίδοτο, επιστρέφοντας τον Connors στο φυσιολογικό, αλλά όχι πριν η Lizard τραυματίσει θανάσιμα τον Stacy. Πριν πεθάνει, ο Stacy ζητά από τον Peter να αποφύγει την Gwen για να την κρατήσει ασφαλή. Ο Peter το κάνει, αλλά συνειδητοποιεί ότι και οι δύο είναι δυστυχισμένοι και μπορεί να μην κρατήσει την υπόσχεσή του.


The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film

Τυπικό Marvel με αρκετή νεανική φρεσκάδα και αμερικάνικη κουλτούρα, ιδανικό για 14χρονα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Spider-Man_(film)

Ελληνική χροιά: Michael Papajohn

Spider-Man Collection

The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film photo album


The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film
The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film The Amazing Spider-Man 1 Marvel 2012 Film