Taken 3 2014 Film

Tips:

Το Taken 3 (στυλιζαρισμένο ως TAK3N) είναι μια αγγλόφωνη γαλλική ταινία δράσης-θρίλερ του 2014 σε σκηνοθεσία Olivier Megaton και σενάριο Luc Besson και Robert Mark Kamen. Είναι η τρίτη και τελευταία δόση της τριλογίας Taken. Μια συμπαραγωγή Γαλλίας, Ισπανίας και ΗΠΑ. Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace, Famke Janssen, Dougray Scott, Sam Spruell, Leland Orser, Jon Gries και David Warshofsky.

Story:

Ο συνταξιούχος αξιωματικός της CIA, Μπράιαν Μιλς, επισκέπτεται την κόρη του, Κιμ, για να παραδώσει ένα δώρο γενεθλίων. Μετά από μια αμήχανη επίσκεψη, καλεί την πρώην σύζυγό του, Λενόρ, σε δείπνο. Αν και αρνείται, εμφανίζεται αργότερα στο διαμέρισμά του και του λέει για τα συζυγικά της προβλήματα, αλλά λέει ότι θέλει να το κάνει να λειτουργήσει. Αργότερα, ο σύζυγός της, Στιούαρτ, λέει στον Μπράιαν να μην ξαναδεί τη γυναίκα του. Ο Στιούαρτ χρησιμοποιεί κρυφά το τηλέφωνο του Μπράιαν για να κανονίσει μια συνάντηση με τη Λενόρ, κάνοντας να φαίνεται ότι ο Μπράιαν το έστειλε και μετά διαγράφει το μήνυμα. Το επόμενο πρωί, ο Bryan λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Lenore που ζητά να συναντηθούμε για πρωινό. Όταν ο Μπράιαν επιστρέφει σπίτι, ανακαλύπτει το σώμα της Λενόρ. Δύο αξιωματικοί του LAPD εμφανίζονται αμέσως για να τον συλλάβουν, αλλά ο Μπράιαν τους υποτάσσει, οδηγεί άλλους αξιωματικούς σε μια καταδίωξη στη γειτονιά, εξαφανίζεται στο αποχετευτικό δίκτυο και δραπετεύει. Εν τω μεταξύ, ο ντετέκτιβ του LAPD Frank Dotzler εξετάζει το ιστορικό του Bryan.
Ο Μπράιαν αποσύρεται σε ένα ασφαλές σπίτι εξοπλισμένο με όπλα και ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης. Ξαναβρίσκει τις τελευταίες κινήσεις της Lenore σε ένα βενζινάδικο και λαμβάνει το βίντεο παρακολούθησης που δείχνει την απαγωγή της από άνδρες με χαρακτηριστικά τατουάζ στα χέρια. Οι ντετέκτιβ του Λος Άντζελες φτάνουν για να τον συλλάβουν, αλλά ο Μπράιαν παίρνει ένα περιπολικό της αστυνομίας και κατεβάζει αρχεία τηλεφώνου από μια βάση δεδομένων του LAPD. Επικοινωνεί με την Κιμ στην κηδεία της Λενόρ, μέσω μιας κάμερας κρυμμένης στο κοστούμι του φίλου του Σαμ και της δίνει εντολή να διατηρήσει το «πολύ προβλέψιμο πρόγραμμά της». Ο Μπράιαν κανονίζει να τη συναντήσει αργότερα και αφαιρεί ένα κοριό παρακολούθησης, τον οποίο της φύτεψε ο Ντότσλερ. Η Kim λέει στον Bryan ότι είναι έγκυος και ότι ο Stuart συμπεριφέρεται φοβισμένος και έχει προσλάβει σωματοφύλακες.


Taken 3 2014 Film

Ακόμα “κρατάει” η καλή συνταγή του Taken. Καλή σκηνοθεσία, με αρκετά απρόβλεπτο σενάριο και σασπένς. Λίγο αργή η πλοκή και πιο λίγη η δράση. Για συνταξιούχο πράκτορα μετά από 3 ταινίες, ο Liam Neeson καλά κρατεί. Για τελείωμα είναι μια καλή περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Taken_3

Taken Collection

Tak3n 2014 Film photo album


Taken 3 2014 Film Taken 3 2014 Film
Taken 3 2014 Film Taken 3 2014 Film