Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film

Tips:

Το Solo: Το A Star Wars Story (γνωστό και απλά ως Solo) είναι μια αμερικανική διαστημική ταινία Western του 2018 με επίκεντρο τον χαρακτήρα του Star Wars Han Solo. Σκηνοθεσία Ron Howard, παραγωγή Lucasfilm και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures. Ο Alden Ehrenreich πρωταγωνιστεί ως Solo, με τους Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandiwe Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo και Paul Bettany.

Story:

Η ταινία εξερευνά τις πρώτες περιπέτειες του Han Solo και του Chewbacca, οι οποίοι συμμετέχουν σε μια ληστεία στον εγκληματικό υπόκοσμο, 10 χρόνια πριν από τα γεγονότα του αρχικού Star Wars(1977).


Στον πλανήτη Corellia, τα ορφανά Han και Qi'ra δραπετεύουν από μια τοπική συμμορία. Δωροδοκούν έναν αυτοκρατορικό αξιωματικό με κλεμμένο coaxium, ένα καύσιμο αστροπλοίου, για να περάσει σε ένα μεταφορικό μέσο, αλλά η Qi'ra αιχμαλωτίζεται πριν προλάβει να επιβιβαστεί. Ο Χαν ορκίζεται να επιστρέψει για αυτήν και εντάσσεται στο Αυτοκρατορικό Ναυτικό ως δόκιμος πτήσης, έχοντας το επώνυμο "Solo". Τρία χρόνια αργότερα, ο Χαν υπηρετεί στο πεζικό στο Μιμμπάν μετά την αποπομπή του από την Αυτοκρατορική Ακαδημία Πτήσεων για ανυποταξία. Συναντά μια τριάδα εγκληματιών που υποδύονται τους αυτοκρατορικούς στρατιώτες, με επικεφαλής τον Tobias Beckett. Ο Χαν προσπαθεί να εκβιάσει τον Μπέκετ να τον αφήσει να ενταχθεί στη συμμορία, αλλά ο Μπέκετ τον συλλαμβάνει και τον ρίχνουν σε ένα λάκκο για να τον ταΐσει σε έναν φυλακισμένο Γούκι ονόματι Τσουμπάκα. Ο Han μπορεί να καταλάβει τη γλώσσα του Chewbacca και τον πείθει να συνεργαστεί για να δραπετεύσουν. Ο Beckett, έχοντας επίγνωση της χρησιμότητας της δύναμης ενός Wookiee, τους διασώζει και τους στρατολογεί στη συμμορία για να κλέψουν ένα φορτίο coaxium στο Vandor-1. Το σχέδιο αποτυγχάνει όταν οι Cloud Riders, μια ομάδα πειρατών του διαστήματος με επικεφαλής τον Enfys Nest, φτάνουν για να κλέψουν την αποστολή. Το χάος που προκύπτει οδηγεί στην καταστροφή του coaxium και στο θάνατο του συντρόφου του Beckett Val και του συνεργάτη τους Rio.
Ο Μπέκετ αποκαλύπτει ότι έλαβε εντολή να κλέψει την αποστολή για τον Ντράιντεν Βος, ένα υψηλόβαθμο αφεντικό του εγκλήματος στο συνδικάτο Crimson Dawn. Ο Χαν και ο Τσουμπάκα προσφέρονται εθελοντικά να τον βοηθήσουν να κλέψει ένα άλλο φορτίο για να ξεπληρώσει το χρέος για να μην τον σκοτώσει ο Βος. Ταξιδεύουν στο γιοτ του Vos, όπου ο Han βρίσκει την Qi'ra, ο οποίος έχει ενταχθεί στην Crimson Dawn ως ο κορυφαίος υπολοχαγός του Vos. Ο Χαν προτείνει ένα επικίνδυνο σχέδιο για την κλοπή μη επεξεργασμένου ομοαξίου από τα ορυχεία στο Κέσελ. Ο Vos εγκρίνει αλλά επιμένει να συνοδεύσει την ομάδα η Qi'ra. Τους οδηγεί στον Lando Calrissian, έναν λαθρέμπορο και πιλότο, ο οποίος ελπίζει να τους δανείσει το πλοίο του, το Millennium Falcon. Ο Χαν προκαλεί τον Λάντο σε ένα παιχνίδι τράπουλας, με το στοίχημα να είναι το πλοίο του Λάντο. Ο Λάντο κερδίζει αλλά συμφωνεί να συμμετάσχει στην αποστολή με αντάλλαγμα ένα μερίδιο από τα κέρδη. Αφού έφτασε στο Kessel το Falcon και διείσδυσε στο ορυχείο, ο συγκυβερνήτης L3-37 του droid του Lando υποκινεί μια εξέγερση σκλάβων. Κλέβουν το coaxium, αλλά ο L3 καταστρέφεται θανάσιμα στη σύγχυση και ο Lando τραυματίζεται κατά τη διάρκεια της απόδρασης. Με τη βοήθεια των δεδομένων πλοήγησης του L3, που ανεβαίνουν στα συστήματα του πλοίου, ο Χαν πιλοτάρει το Falcon μέσω του επικίνδυνου και αχαρτογράφητου Kessel Run για να αποφύγει έναν αυτοκρατορικό αποκλεισμό. Το Falcon, βαριά κατεστραμμένο, προσγειώνεται στον πλανήτη Savareen για να επεξεργαστεί το coaxium.
Ο Χαν και ο Τσουμπάκα εντοπίζουν τον Λάντο και τον προκαλούν σε ρεβάνς, στοιχηματίζοντας για άλλη μια φορά το Falcon. Αυτή τη φορά ο Χαν κερδίζει αφού έκλεψε το κρυφό φύλλο που χρησιμοποίησε ο Λάντο για να εξαπατήσει τη νίκη του την πρώτη φορά. Ο Han και ο Chewbacca φεύγουν στη συνέχεια για το Tatooine για να βρουν τον άρχοντα του εγκλήματος που αναφέρει ο Beckett, ο οποίος ετοιμάζει μια μεγάλη, κερδοφόρα δουλειά.



Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film

Ένα πρίκουελ, καλή περιπέτεια αν και κάνει 2 κοιλιές. Οι ερμηνείες ήταν μέτριες και η πλοκή αρκετά αργή. Από τα 135 τα 50 λεπτά ήταν πραγματικά αχρείαστα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Solo:_A_Star_Wars_Story

Star Wars Collection

Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film photo album


Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film
Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film Star Wars: Solo A Star Wars Story 2018 Film