Star Wars: Rogue One 2016 Film

Tips:

Το Rogue One: A Star Wars Story (ή απλά Rogue One) είναι μια αμερικανική επική διαστημική ταινία όπερας του 2016 σε σκηνοθεσία Gareth Edwards. Παρήχθη από τη Lucasfilm και διανεμήθηκε από την Walt Disney Studios Motion Pictures. Είναι η πρώτη δόση της σειράς ανθολογίας Star Wars και ένα άμεσο πρίκουελ του Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977). Το κύριο καστ αποτελείται από τους Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen και Forest Whitaker.

Story:

Τοποθετημένο μια εβδομάδα πριν από τον Πόλεμο των Άστρων, η πλοκή ακολουθεί μια ομάδα επαναστατών που συγκεντρώνονται για να κλέψουν τα σχέδια του Αστέρι του Θανάτου, το απόλυτο όπλο της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Περιγράφει λεπτομερώς την πρώτη αποτελεσματική νίκη της Rebel Alliance ενάντια στην Αυτοκρατορία, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρώτο crawl του Star Wars. Ο ερευνητής Galen Erso και η οικογένειά του κρύβονται στον πλανήτη Lah'mu όταν ο Imperial προγραμματιστής όπλων Orson Krennic φτάνει για να τον πιέσει να ολοκληρώσει το Death Star, ένα υπερόπλο που βασίζεται σε διαστημικό σταθμό ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες. Η σύζυγος του Galen, Lyra, σκοτώνεται στη σύγκρουση ενώ η κόρη τους, Jyn, δραπετεύει και σώζεται από τον αντάρτη εξτρεμιστή Saw Gerrera. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, ο πιλότος φορτίου Bodhi Rook ελαττώνεται από την Αυτοκρατορία, μεταφέροντας ένα ολογραφικό μήνυμα που ηχογραφήθηκε από τον Galen στη Gerrera στο φεγγάρι της ερήμου Jedha. Ο αξιωματικός πληροφοριών της Rebel Alliance Cassian Andor μαθαίνει για την αποστασία του Ρουκ και το αστέρι του θανάτου από έναν πληροφοριοδότη. Η Jyn ελευθερώνεται από ένα αυτοκρατορικό στρατόπεδο εργασίας στο Wobani και οδηγείται στους ηγέτες των Rebel Bail Organa και Mon Mothma, οι οποίοι την πείθουν να βρει και να σώσει τον Galen, ώστε η Συμμαχία να μάθει περισσότερα για το Άστρο του Θανάτου. Ο Cassian παίρνει κρυφά εντολή να σκοτώσει τον Galen αντί να τον αποσπάσει.


Star Wars: Rogue One 2016 Film

Μια πρίκουελ του Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977) περιπέτεια, με πολύ δράση αλλά μέτριο σενάριο και αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Rogue_One

Star Wars Collection

Star Wars: Rogue One 2016 Film photo album


Star Wars: Rogue One 2016 Film Star Wars: Rogue One 2016 Film
Star Wars: Rogue One 2016 Film