Spider-Man Strikes Back 1978 Film

Tips:

Το Spider-Man Strikes Back είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 1978 που είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες στο εξωτερικό, μια σύνθεση του επεισοδίου δύο μερών "Deadly Dust" της τηλεοπτικής εκπομπής The Amazing Spider-Man, που κυκλοφόρησε στις 8 Μαΐου 1978. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Ron Satlof, σε σενάριο Robert Janes. Πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hammond, Chip Fields, Robert Alda, Robert F. Simon, Joanna Cameron, Michael Pataki, Randy Powell, Anne Bloom, Leigh Kavanaugh, Lawrence P. Casey, Sidney Clute, Emil Farkas, Simon Scott, Ron Hajak. Είχε προηγηθεί το Spider-Man(1977) και ακολούθησε ο Spider-Man: The Dragon's Challenge(1981).

Story:

Η ταινία ξεκινά με το FDNY, το NYPD και τα ασθενοφόρα να σπεύδουν σε ένα κτίριο. Μια γυναίκα που έχει πρόσφατα μια αποτυχημένη σχέση πρόκειται να δώσει τέλος στη ζωή της, αλλά ο Spider-Man (Peter Parker) τη σώζει την τελευταία στιγμή, υπό το χειροκρότημα του πλήθους από κάτω. Στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ο Δρ Μπέιλορ, ένας από τους καθηγητές του Peter Parker ανακοινώνει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουν ένα πείραμα χρησιμοποιώντας πλουτώνιο. Μια ομάδα μαθητών, συμπεριλαμβανομένου του Peter, είναι τρομοκρατημένοι καθώς πιστεύουν ότι είναι πολύ επικίνδυνο. Ο Peter συναντά μια ελκυστική δημοσιογράφο που ονομάζεται Gale Hoffman, η οποίο είναι αποφασισμένος να πάρει μια συνέντευξη τον Spider-Man, μετά τον ηρωισμό του στη διάσωση της ταραγμένης γυναίκας. Τρεις μαθητές κλέβουν λίγο πλουτώνιο από το εργαστήριο. Θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πλουτώνιο για να κατασκευάσουν μια ατομική βόμβα για να δείξουν τους κινδύνους της πυρηνικής ενέργειας. Ο Spider-Man εμφανίζεται στη σκηνή σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να τους σταματήσει αλλά τον βλέπουν οι φρουροί ασφαλείας. Όταν ένας από τους μαθητές λιποθυμά, οι άλλοι δύο συνειδητοποιούν ότι έχει δηλητηρίαση από την ακτινοβολία και τερματίζουν τα σχέδιά τους, για να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ως αποτέλεσμα, η αστυνομία κατηγορεί τον Spider-Man για την κλοπή, ενώ ο επιθεωρητής Decarlo κατηγορεί τον Peter Parker. Εν τω μεταξύ, στην Ελβετία, ο κακός Mr. White διαβάζει ένα ρεπορτάζ εφημερίδας για την κλοπή και συμπεραίνει ότι ήταν οι μαθητές και όχι ο Spider-Man που έκλεψε το ραδιενεργό υλικό. Σχεδιάζει να κλέψει το πλουτώνιο για να κάνει το δικό του όπλο. Αναχωρεί αμέσως για τις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τερατώδες κολλητό του, τον Angel. Ο Γουάιτ δραπετεύει με τη βόμβα με την οποία θέλει να ανατινάζει τη Wall Street. Ο Spider-Man τελικά παρακολουθεί τον White και μαθαίνει για τα σχέδιά του. Εντοπίζει τη βόμβα και την εξουδετερώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ωστόσο, ο White δραπετεύει και ορκίζεται ότι αυτός και ο Spider-Man θα συναντηθούν ξανά.


Spider-Man Strikes Back 1978 Film

Μια κλασική Αμερικάνικη περιπέτεια με όλα τα στοιχεία της κουλτούρας τους.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_Strikes_Back

Spider-Man Collection

Spider-Man Strikes Back 1978 Film photo album


Spider-Man Strikes Back 1978 Film Spider-Man Strikes Back 1978 Film Spider-Man Strikes Back 1978 Film Spider-Man Strikes Back 1978 Film
Spider-Man Strikes Back 1978 Film Spider-Man Strikes Back 1978 Film Spider-Man Strikes Back 1978 Film