Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film

Tips:

Το Spider-Man: No Way Home είναι μια αμερικανική ταινία με υπερήρωες του 2021, βασισμένη στον χαρακτήρα της Marvel Comics, Spider-Man, συμπαραγωγής των Columbia Pictures και Marvel Studios και διανομή της Sony Pictures Releasing. Είναι η συνέχεια των Spider-Man: Homecoming (2017) και Spider-Man: Far From Home (2019) και η 27η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Jon Watts και το σενάριο των Chris McKenna και Erik Sommers. Πρωταγωνιστουν οι Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Benedict Wong, Tony Revolori, Marisa Tomei, Andrew Garfield, Tobey Maguire.

Story:

Αφού ο Quentin Beck αποκαλύπτει την ταυτότητα του Parker ως Spider-Man, η κοπέλα του MJ Watson, ο καλύτερος φίλος του Ned Leeds και η θεία May ανακρίνονται από το Department of Damage Control. Ο δικηγόρος Matt Murdock απορρίπτει τις κατηγορίες του Parker, αλλά η ομάδα παλεύει με την αρνητική δημοσιότητα. Ο Parker πηγαίνει στο New York Sanctum για να ζητήσει βοήθεια από τον Stephen Strange. Ο Strange κάνει ένα ξόρκι που θα έκανε όλους να ξεχάσουν ότι ο Parker είναι Spider-Man, αλλά καταστρέφεται όταν ο Parker ζητά επανειλημμένα αλλαγές για να αφήσει τους αγαπημένους του να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους. Μετά από πρόταση του Strange, ο Peter προσπαθεί να πείσει έναν διαχειριστή του MIT να επανεξετάσει τις απαλλαγές της MJ και του Ned. Δέχεται επίθεση από τον Otto Octavius, ο οποίος σκίζει τη νανοτεχνολογία από το κοστούμι του Peter. Αυτό συνδέεται με τα μηχανικά πλοκάμια του Octavius ​​και επιτρέπει στον Peter να τα πάρει τον έλεγχο. Καθώς ο Norman Osborn φτάνει και επιτίθεται, ο Strange τηλεμεταφέρει τον Peter πίσω στο Sanctum και κλειδώνει τον Octavius ​​σε ένα κελί δίπλα στον Curt Connors. Ο Strange εξηγεί ότι το κατεστραμμένο ξόρκι κάλεσε ανθρώπους από άλλα σύμπαντα μέσα στο multiverse που γνωρίζουν την ταυτότητα του Spider-Man. Διατάζει τον Peter, την MJ και τον Ned να βρουν και να συλλάβουν τους άλλους. Εντοπίζουν και ανασύρουν τον Max Dillon και τον Flint Marko σε μια στρατιωτική ερευνητική εγκατάσταση. Ο Osborn ανακτά τον έλεγχο του εαυτού του από τη διχασμένη προσωπικότητά του Green Goblin και καταστρέφει τη μάσκα του Goblin. Λαμβάνει βοήθεια από την May μέχρι να την ανακτήσει ο Peter. Ενώ συζητούν τις μάχες τους με τον Spider-Man, ο Osborn, ο Octavius ​​και ο Dillon συνειδητοποιούν ότι αποσύρθηκαν από τα σύμπαντά τους λίγο πριν από το θάνατό τους και ότι πρέπει να βοηθήσουν κάθε Villain, για να αλλάξει πιθανώς τη μοίρα του μετά την επιστροφή τους. Όταν ο Strange αρνείται, ο Peter κλέβει το ξόρκι, παγιδεύει τον Strange στο Mirror Dimension και πηγαίνει τους κακούς στο διαμέρισμα του Happy Hogan. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Stark Industries για να θεραπεύσει τον Octavius. Προτού ο Peter μπορέσει να θεραπεύσει οποιονδήποτε άλλον, ενεργοποιείται το Spider-Sense του και συνειδητοποιεί ότι η περσόνα Goblin έχει ανακτήσει τον έλεγχο του Osborn. Ο Goblin πείθει τους άλλους κακούς να προδώσουν τον Peter και τραυματίζει θανάσιμα τη May καθώς ο Dillon, ο Marko και ο Connors δραπετεύουν. Πριν πεθάνει, η May λέει στον Peter ότι «με μεγάλη δύναμη, πρέπει να υπάρξει και μεγάλη ευθύνη».
Ο Ned ανακαλύπτει ότι μπορεί να δημιουργήσει πύλες χρησιμοποιώντας το δαχτυλίδι του Strange, το οποίο χρησιμοποιούν μαζί με την MJ για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον Peter. Αντίθετα, βρίσκουν εναλλακτικές εκδοχές του Peter, οι οποίοι επίσης κλήθηκαν από τα σύμπαντα των κακοποιών από το ξόρκι του Strange και έχουν το παρατσούκλι "Peter-Two" και "Peter-Three". Η ομάδα βρίσκει τον Peter αυτού του σύμπαντος, με το παρατσούκλι "Peter-One", ο οποίος θρηνεί την May και είναι έτοιμος να στείλει τους κακούς να πεθάνουν. Ο αναπληρωτής του Peter, μοιράζεται ιστορίες απώλειας αγαπημένων προσώπων και ενθαρρύνει τον Peter-One να πολεμήσει προς τιμήν της May. Οι τρεις Peters αναπτύσσουν θεραπείες για τους κακούς και τους παρασύρουν στο Άγαλμα της Ελευθερίας. Ο Peter-One και ο Peter-Two θεραπεύουν τον Connors και τον Marko ενώ ο Octavius ​​βοηθά στη θεραπεία του Dillon. Ο Νεντ απελευθερώνει κατά λάθος τον Strange από τη διάσταση του καθρέφτη. Το Goblin απελευθερώνει το περιορισμένο ξόρκι, το οποίο σπάει τα εμπόδια μεταξύ των συμπάντων και αρχίζει να τραβάει αμέτρητους άλλους που γνωρίζουν την ταυτότητα του Peter. Ο Strange προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά, ενώ ένας εξαγριωμένος Peter-One προσπαθεί να σκοτώσει το Goblin. Ο Peter-Two τον σταματά, αλλά τον μαχαιρώνει ο Goblin. Ο Peter-Three βοηθά τον Peter-One να κάνει ένεση στον Goblin με τη θεραπεία του, αποκαθιστώντας τη λογική του Osborn. Ο Peter-One συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος για να προστατέψει το multiverse είναι να σβήσει τον εαυτό του από τη μνήμη όλων και ζητά από τον Strange να το κάνει, ενώ υπόσχεται στην MJ και στον Ned ότι θα τους βρει και θα τους υπενθυμίσει ποιος είναι. Ο Strange κάνει απρόθυμα το ξόρκι και όλοι επιστρέφουν στα αντίστοιχα σύμπαντά τους, συμπεριλαμβανομένου του Eddie Brock, που αφήνει πίσω του ένα κομμάτι από το Venom. Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Peter επισκέπτεται την MJ για να ξανασυστηθεί σε εκείνη και στον Ned, αλλά εκείνος αποφασίζει να μην το κάνει. Ενώ θρηνεί στον τάφο της May, έχει μια συνομιλία με τον Hogan και εμπνέεται να συνεχίσει, φτιάχνοντας ένα νέο κοστούμι Spider-Man και συνεχίζοντας την επαγρύπνηση του στη Νέα Υόρκη.


Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film

Το σενάριο αυτής της ταινίας, έχει ξεφύγει πλέον από τη ζωή και τα κατορθώματα του Spider-Man και με ξαφνικές εμφανίσεις 15 Marvel χαρακτήρων και 10 παράλληλα multiverse, έχασα τη μπάλα και δεν την ξαναβρήκα. Με αυτή την ταινία προσπαθούν να συνδέσουν πολλούς χαρακτήρες της Marvel, κάτι το οποίος προφανώς, θα χρειαστεί για μετέπειτα multiverse σενάρια και ταινίες.
Γενικά στις Marvel-κόμικ ταινίες, θεωρώ ότι οι "γρήγορες" σκηνές δράσης βολεύουν πολύ στην παραγωγή και πολλούς λόγους. Βαρέθηκα να βλέπω Marvel ταινίες να το τερματίζουν, με "επικές-τελικές" μάχες. Καταντά εντελώς βαρετό.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_No_Way_Home

Spider-Man Collection

Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film photo album


Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film
Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film Spider-Man: No Way Home Marvel 2021 Film