Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film

Tips:

Το Spider-Man: Homecoming είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2017, βασισμένη στον χαρακτήρα Spider-Man της Marvel Comics, συμπαραγωγής των Columbia Pictures και Marvel Studios και διανομή της Sony Pictures Releasing. Είναι η δεύτερη επανεκκίνηση ταινίας Spider-Man και η 16η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Jon Watts από σενάριο της συγγραφικής ομάδας των Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Watts και Christopher Ford, Chris McKenna, Erik Sommers. Πρωταγωνιστουν οι Tom Holland, Michael Keaton, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Bokeem Woodbine, Tyne Daly, Marisa Tomei, Robert Downey Jr.

Story:

Μετά τη μάχη της Νέας Υόρκης το 2012, ο Adrian Toomes και η εταιρεία διάσωσης του αναλαμβάνουν σύμβαση για να καθαρίσουν την πόλη, αλλά τη λειτουργία τους αναλαμβάνει το Department of Damage Control (DODC), μια συνεργασία μεταξύ του Tony Stark και του κυβέρνηση των ΗΠΑ. Εξοργισμένος που απομάκρυνε την επιχείρηση, ο Toomes πείθει τους υπαλλήλους του να διατηρήσουν την τεχνολογία Chitauri και να τη χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν και να πουλήσουν προηγμένα όπλα, συμπεριλαμβανομένης μιας ιπτάμενης στολής Vulture που χρησιμοποιεί ο Toomes για να κλέψει κυψέλες ισχύος Chitauri. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο Peter Parker καλείται στους Avengers από τον Stark για να βοηθήσει σε μια εσωτερική διαμάχη στο Βερολίνο, αλλά συνεχίζει τις σπουδές του στο Midtown School of Science and Technology όταν ο Stark του λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να γίνει ένας πλήρης Εκδικητής. Ο Parker εγκαταλείπει την ακαδημαϊκή ομάδα δέκαθλου του σχολείου του για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στις δραστηριότητές του για την καταπολέμηση του εγκλήματος ως Spider-Man. Ο καλύτερός του φίλος, ο Ned ανακαλύπτει τελικά τη μυστική του ταυτότητα. Ο Parker συναντά τους συνεργάτες του Toomes τους Jackson Brice, Shocker και Herman Schultz να πουλούν όπλα στον τοπικό εγκληματία Aaron Davis. Ο Parker σώζει τον Davis προτού τον πιάσει ο Toomes με το κοστούμι του Vulture. Ο Toomes σκοτώνει κατά λάθος τον Brice με ένα από τα όπλα του και ο Schultz γίνεται ο νέος Shocker.
Ο Parker και ο Ned μελετούν ένα όπλο που άφησε πίσω του ο Brice, αφαιρώντας τον πυρήνα ισχύος του. Όταν μια συσκευή παρακολούθησης στο Schultz οδηγεί στο Μέριλαντ, ο Parker επανέρχεται στην ομάδα του δέκαθλου και τους συνοδεύει στην Ουάσιγκτον, DC για το εθνικό τους τουρνουά. Ο Ned και ο Parker απενεργοποιούν τον ιχνηλάτη που εμφυτεύει ο Stark στη στολή του Spider-Man και ξεκλειδώνουν τις προηγμένες λειτουργίες του. Ο Parker προσπαθεί να σταματήσει τον Toomes από το να κλέψει όπλα από ένα φορτηγό DODC, αλλά παγιδεύεται μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει το τουρνουά δέκαθλου. Όταν ανακαλύπτει ότι ο πυρήνας ισχύος είναι μια ασταθής χειροβομβίδα Chitauri, τρέχει στο Μνημείο της Ουάσιγκτον, όπου ο πυρήνας ενεργοποιείται και εκρήγνυται, παγιδεύοντας τον Ned και τους φίλους τους σε ένα ασανσέρ. Ο Parker τους σώζει, συμπεριλαμβανομένης της συμμαθήτριάς του Liz. Μέρες αργότερα, στη Νέα Υόρκη, στο Staten Island Ferry, ο Parker αιχμαλωτίζει τον νέο αγοραστή του Toomes, Mac Gargan, αλλά ο Toomes δραπετεύει και ένα δυσλειτουργικό όπλο σχίζει το πλοίο στη μέση. Ο Stark βοηθά τον Parker να σώσει τους επιβάτες, αλλά κατάσχει το κοστούμι του ως τιμωρία για την απερισκεψία του. Ο Parker επιστρέφει στη ζωή του στο γυμνάσιο και ζητά από τη Liz να πάει στο χορό της επιστροφής μαζί του. Το βράδυ του χορού, ανακαλύπτει ότι ο Toomes είναι ο πατέρας της Liz και απειλεί τον Parker. Ο Parker συνειδητοποιεί ότι ο Toomes σχεδιάζει να κλέψει ένα αεροπλάνο DODC που μεταφέρει όπλα από τον πύργο Avengers στο νέο αρχηγείο της ομάδας στο Upstate της Νέας Υόρκης. Φεύγει από το χορό και φοράει το κοστούμι Spider-Man. Αν και πέφτει σε ενέδρα έξω από τον Schultz, τον νικάει με τη βοήθεια του Ned. Τρέχει μέχρι τη φωλιά του Toomes, ο οποίος καταστρέφει τις στήλες στήριξης του κτιρίου, και αφήνει τον Parker να πεθάνει. Ο Parker δραπετεύει και αναχαιτίζει το αεροπλάνο, οδηγώντας το να συντριβεί στην παραλία στο Coney Island. Αυτός και ο Toomes συνεχίζουν να μάχονται και ο Parker σώζει τη ζωή του Toomes μετά την έκρηξη της κατεστραμμένης στολή του Vulture. Ο Parker αφήνει τον Toomes για την αστυνομία μαζί με το φορτίο του αεροπλάνου.
Μετά τη σύλληψη του πατέρα της, η Liz απομακρύνεται. Ο Parker απορρίπτει μια πρόσκληση να συμμετάσχει πλήρως στους Εκδικητές και ο Stark κάνει πρόταση γάμου στην Pepper Potts. Ο Stark επιστρέφει επίσης το κοστούμι του Spider-Man στον Parker, ο οποίος το φοράει ακριβώς τη στιγμή που μπαίνει η θεία του η May. Στην τελευταία σκηνή, ο φυλακισμένος Gargan πλησιάζει τον Toomes, λέγοντας ότι έχει ακούσει ότι γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του Spider-Man και ο Toomes το αρνείται.


Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film

Ένα “καλά” μπερδεμένο σενάριο και προφανή σύνδεση με τους Avengers. Τυπικό Marvel με αρκετή νεανική φρεσκάδα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_Homecoming

Spider-Man Collection

Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film photo album


Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film
Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film Spider-Man: Homecoming Marvel 2017 Film