Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film

Tips:

Το Spider-Man: Far From Home είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2019 βασισμένη στον χαρακτήρα Spider-Man της Marvel Comics, συμπαραγωγής των Columbia Pictures και Marvel Studios και διανομή της Sony Pictures Releasing. Είναι η συνέχεια του Spider-Man: Homecoming (2017) και η 23η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Jon Watts και το σενάριο των Chris McKenna και Erik Sommers. Πρωταγωνιστουν οι Tom Holland as Peter Parker / Spider-Man, alongside Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, J. B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Tony Revolori, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal.

Story:

Στο Ixtenco του Μεξικού, ο Nick Fury και η Maria Hill ερευνούν μια αφύσικη καταιγίδα και συναντούν το Earth Elemental. Ο Quentin Beck, ένα υπερδύναμο άτομο, φτάνει για να νικήσει το πλάσμα. Ο Beck στη συνέχεια νικά τους Elemental και στρατολογείται από τους Fury και Hill. Στη Νέα Υόρκη, το Midtown School of Science and Technology ολοκληρώνει τη χρονιά του, το οποίο ξεκίνησε ξανά για να φιλοξενήσει τους μαθητές που προηγουμένως διαλύθηκαν πέντε χρόνια νωρίτερα ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Thanos. Το σχολείο οργανώνει μια καλοκαιρινή εκδρομή δύο εβδομάδων στην Ευρώπη, όπου ο Peter Parker ο οποίος εξακολουθεί να θρηνεί τον θάνατο του μέντορά του Tony Stark, σχεδιάζει να αποκαλύψει στην MJ την έλξη του για εκείνη. Ο Happy Hogan ενημερώνει τον Parker ότι ο Fury σκοπεύει να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά ο Parker αγνοεί το τηλεφώνημα του Fury. Ο Parker και οι συμμαθητές του ταξιδεύουν στη Βενετία, όπου επιτίθεται το Water Elemental. Ενώ ο Parker βοηθά στην προστασία των συμμαθητών του, ο Beck φτάνει και νικά το πλάσμα. Ο Fury συναντά τον Parker και του δίνει τα γυαλιά του Stark, τα οποία προορίζονταν για τον διάδοχό του. Τα γυαλιά του επιτρέπουν να επικοινωνεί και να αναλαμβάνει τη διοίκηση της τεχνητής νοημοσύνης E.D.I.T.H., η οποία έχει πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων του Stark Industries. Ο Beck ισχυρίζεται ότι μπήκε από μια εναλλακτική πραγματικότητα μέσα στο πολυσύμπαν, όπου οι τέσσερις Elementals σκότωσαν την οικογένειά του και κατέστρεψαν τον πολιτισμό του. Έχοντας απομείνει μόνο το Fire Elemental για να καταστρέψει, ο Beck προβλέπει ότι θα επιτεθεί στην Πράγα της Τσεχίας. Ο Parker απορρίπτει την πρόσκληση του Fury να συμμετάσχει στον αγώνα και επιστρέφει στην τάξη του, αλλά ο Fury αλλάζει κρυφά το δρομολόγιο της τάξης για να εκτρέψει τους μαθητές στην Πράγα.
Ο Parker αναγκάζεται να βοηθήσει τον Beck να πολεμήσει το Fire Elemental για να προστατεύσει ξανά τους φίλους του. Ο Beck καταφέρνει να καταστρέψει το πλάσμα με τη βοήθεια του Parker. Ο Fury και ο Hill προσκαλούν τον Parker και τον Beck στο Βερολίνο για να συζητήσουν τον σχηματισμό μιας νέας ομάδας υπερήρωων, αλλά ο Parker αποφασίζει ότι ο Beck πρέπει να πάει μόνος του και μεταβιβάζει τον έλεγχο της E.D.I.T.H. σε αυτόν. Μόλις φύγει ο Parker, ο Beck γιορτάζει μαζί με πρώην υπαλλήλους της Stark Industries, με τους οποίους εργαζόταν για να μεταμφιεστεί σε υπερήρωα. Ο Beck, ο οποίος απολύθηκε από τη θέση του ως ειδικός στις ολογραφικές ψευδαισθήσεις του Stark λόγω της ασταθούς φύσης του, χρησιμοποιεί προηγμένους προβολείς για να προσομοιώσει τις δυνάμεις του και τους Elementals. Σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα οπλισμένα drones του E.D.I.T.H. για να αυξήσει την κλίμακα των ψευδαισθήσεών του και να καθιερωθεί ως ήρωας επιπέδου Avenger. Αφού η MJ λέει στον Parker ότι ξέρει ότι είναι ο Spider-Man, ανακαλύπτουν ότι ένα κομμάτι από συντρίμμια που πήρε κατά τη διάρκεια της μάχης με το Fire Elemental είναι ένας προβολέας και το ζευγάρι συνειδητοποιεί την εξαπάτηση του Beck. Ο Parker ταξιδεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας για να προειδοποιήσει τον Fury, αλλά τον ξεγελάει ο Beck με μια περίτεχνη ψευδαίσθηση, αποκαλύπτοντας τα ονόματα των φίλων του που γνωρίζουν για το σχέδιο του Beck πριν τον χτυπήσει τρένο. Ο Beck δεν γνωρίζει ότι ο Parker, αν και τραυματίστηκε, επέζησε. Στην Ολλανδία, ο Parker επικοινωνεί με τον Hogan, ο οποίος τον μεταφέρει στο Λονδίνο, όπου βρίσκονται οι συμμαθητές του. Ο Beck χρησιμοποιεί την E.D.I.T.H. για να ενορχηστρώσει μια συγχώνευση όλων των Elementals και να σκοτώσει τους φίλους του Parker. Ο Parker διαταράσσει τις ψευδαισθήσεις και ένας εξαγριωμένος Beck του επιτίθεται με drones. Ο Parker ανακτά τον έλεγχο του E.D.I.T.H. και νικάει τον Beck, ο οποίος χτυπιέται από έναν άστοχο πυροβολισμό από ένα από τα drones. Πριν πεθάνει, ο Beck λέει σε έναν από τους συνεργάτες του να ανακτήσει δεδομένα από τα drones. Μετά την επιστροφή στη Νέα Υόρκη, ο Parker ξεκινά μια σχέση με τον MJ. Στις σκηνές τίτλων, ο J. Jonah Jameson του TheDailyBugle.net μεταδίδει επεξεργασμένα πλάνα από το περιστατικό στο Λονδίνο στο οποίο ο Beck πριν το θάνατό του, θα αποκαλύψει τη μυστική ταυτότητα του Spider-Man στον κόσμο. Σε άλλη σκηνή, ο Fury και ο Hill αποκαλύπτονται ότι είναι οι Skrulls, Talos και ο Soren μεταμφιεσμένοι, υπό τις εντολές του αληθινού Fury, ενώ εκείνος είναι μακριά στο διάστημα και διοικεί μια ομάδα Skrulls.


Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film

Στο ίδιο μοτίβο με το Homecoming (2017) και λίγο πιο αδιάφορο. Αυτή η εμμονή σε καταστάσεις που ΔΕΝ γίνονται (ακόμα και στα κόμικ), γιατί πάντα κάτι θα τύχει και θα αναβληθεί την τελευταία στιγμή, σε μένα λειτουργεί αποτρεπτικά στην διασκέδαση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_Far_From_Home

Spider-Man Collection

Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film photo album


Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film
Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film Spider-Man: Far From Home Marvel 2019 Film