Spider-Man 3 Marvel 2007 Film

Tips:

Το Spider-Man 3 είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2007 βασισμένη στον χαρακτήρα Spider-Man της Marvel Comics. Το σκηνοθέτησε ο Sam Raimi από σενάριο του Raimi, του μεγαλύτερου αδελφού του Ivan και του Alvin Sargent. Είναι η τελευταία δόση της τριλογίας του Spider-Man του Raimi και η συνέχεια των Spider-Man (2002) και Spider-Man 2 (2004). Πρωταγωνιστούν οι Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Rosemary Harris, J. K. Simmons, Dylan Baker, Cliff Robertson, Bill Nunn, Ted Raimi, Michael Papajohn, John Paxton, Elizabeth Banks, Elya Baskin, Joe Manganiello, Theresa Russell, Perla Haney-Jardine, Lucy Gordon.

Story:

Ο Peter Parker σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη Mary Jane Watson, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ. Στο Central Park, ένας μετεωρίτης προσγειώνεται κοντά στους δύο, και ένας εξωγήινος συμβίωσης ακολουθεί τον Peter στο διαμέρισμά του προσκολλώντας στη μοτοσικλέτα του. Ο Χάρι Όσμπορν, γνωρίζοντας ότι ο Πίτερ είναι ο Spider-Man, προσπαθεί να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του. Χρησιμοποιώντας το αέριο του πατέρα του που βελτιώνει την απόδοση και την τεχνολογία Green Goblin, μάχεται τον Peter και μετά τη μάχη αποκτά μερική αμνησία. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία καταδιώκει τον δραπέτη κατάδικο Φλιντ Μάρκο, ο οποίος επισκέπτεται τη γυναίκα του και την άρρωστη κόρη του πριν τραπεί σε φυγή. Πέφτοντας σε έναν πειραματικό επιταχυντή σωματιδίων που συγχωνεύει το σώμα του με τη γύρω άμμο, αποκτά την ικανότητα να ελέγχει και να αναμορφώνει το σώμα του με άμμο, και γίνεται Sandman. Στην Daily Bugle, ο Peter εκθέτει τον αντίπαλο φωτογράφο Έντι Μπροκ, του οποίου οι ψεύτικες φωτογραφίες ενοχοποιούν τον Spider-Man. Ο εκδότης J. Jonah Jameson απολύει τον Brock και προωθεί τον Peter σε προσωπικό φωτογράφο. Ο Brock γίνεται ο νέος οικοδεσπότης του συμβιωτή. Ως Venom, ο Brock εντοπίζει τον Marko-Sandman που ζει ακόμα και τον πείθει να ενώσει τις δυνάμεις του για να σκοτώσει τον Spider-Man. Ο Brock απαγάγει τη Mary Jane και την κρατά αιχμάλωτη από έναν ιστό σε ένα εργοτάξιο, σκοπεύοντας να τη σκοτώσει σε εκδίκηση για τον Peter που τον κατέστρεψε, ενώ ο Marko κρατά την αστυνομία μακριά. Αφού ο Χάρι αρνείται να βοηθήσει τον Peter, ο μπάτλερ του Χάρι αποκαλύπτει ότι ο θάνατος του Νόρμαν δεν ήταν λάθος του Spider-Man. Ενώ ο Brock και ο Marko καρφώνουν τον Peter, ο Harry φτάνει για να βοηθήσει τον Peter και να σώσει τη Mary Jane. Ο Brock επιχειρεί να καρφώσει τον Peter με το ανεμόπτερο του Χάρι, αλλά τον σώζει. Ενώ θυμάται την αδυναμία του συμβίου στον ήχο, ο Peter συναρμολογεί μια περίμετρο από μεταλλικούς σωλήνες για να δημιουργήσει μια ηχητική επίθεση και επιτρέποντας στον Peter να διαχωρίσει τον Brock από τον συμβιότη.
Ο Peter ενεργοποιεί μια βόμβα κολοκύθας και την πετάει στον άγνωστο συμβίωση και μαζί με τον Μπροκ εξατμίζονται. Ο Μάρκο εξηγεί ότι ο θάνατος του Μπεν ήταν ένα ατύχημα που τον έχει στοιχειώσει και ό,τι έκανε ήταν για να βοηθήσει την κόρη του. Ο Peter συγχωρεί τον Μάρκο, επιτρέποντάς του να δραπετεύσει. Ο Peter και ο Χάρι συμφιλιώνονται πριν ο τελευταίος πεθάνει από τα τραύματά του. Λίγο μετά την κηδεία του Χάρι, ο Peter επισκέπτεται τη Μέρι Τζέιν στο τζαζ κλαμπ, όπου αγκαλιάζονται και μοιράζονται ένα χορό.


Spider-Man 3 Marvel 2007

Μια αδιάφορη παιδική περιπέτεια. Εντελώς γελοίο και απαράδεκτο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_3

Spider-Man Collection

Spider-Man 3 Marvel 2007 photo album


Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007
Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007 Spider-Man 3 Marvel 2007