Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film

Tips:

Το Spider-Man: The Dragon's Challenge είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 1981, μια σύνθεση του επεισοδίου δύο μερών του 1979 "The Chinese Web" της τηλεοπτικής σειράς The Amazing Spider-Man. Σκηνοθετήθηκε από τον Don McDougall, το σενάριο του Lionel E. Siegel. Πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hammond, Rosalind Chao, Robert F. Simon, Benson Fong, Ellen Bry, Chip Fields, John Milford, Hagan Beggs, George Cheung, Ted Danson, Myron Healey, Anthony Charnota, Tony Clark. Είναι η συνέχεια των Spider-Man (1977) και Spider-Man Strikes Back (1978).

Story:

Ο Min Lo Chan, ο Κινέζος υπουργός Βιομηχανικής Ανάπτυξης, ο οποίος είναι παλιός κολεγιακός φίλος του J. Jonah Jameson, φεύγει από την Κίνα και έρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εντοπίσει τρεις άνδρες που κατά τη διάρκεια του πολέμου τον πλησίασαν και του πρόσφεραν χρήματα για τα μυστικά του Μάο Τσε Τουνγκ(Mao Zedong), τα οποίο αρνήθηκε τους δώσει. Μένει με την ανιψιά την Έμιλι Τσαν, που ζει στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, φαίνεται ότι το περιστατικό διερευνάται τώρα και πρέπει να βρει γρήγορα έναν από αυτούς για να εξακριβώσει την αθωότητά του. Ζητά από τον Τζέιμσον να τον βοηθήσει να τους βρει, αλλά θέλει να γίνει ήσυχα γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία, για το οποία μπορεί να καταδικαστεί, οπότε ο Τζέιμσον ζητά από τον Πίτερ Πάρκερ να βρει τους τρεις πρώην πεζοναύτες. Εν τω μεταξύ, πίσω στο Χονγκ Κονγκ, ο Ζάιντερ, ο οποίος είναι πλούσιος βιομήχανος, είναι μεταξύ αυτών που θέλουν να κατασκευάσουν ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας για την κινεζική κυβέρνηση αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ωστόσο, γνωρίζει ότι ο Min Lo Chan σκέφτεται να κάνει άλλη εταιρεία, αλλά αν καταδικαστεί ο διάδοχός του θα του αναθέσει το συμβόλαιο. Ως αποτέλεσμα, στέλνει τον Κλάιντ Έβανς για να βεβαιωθεί ότι ο Min Lo Chan δεν θα επιστρέψει ζωντανός στην Κίνα. Ως Spider-Man, ο Peter σώζει τη ζωή του Min αρκετές φορές. Ωστόσο, σε μία από τις απόπειρες δολοφονίας ο Μιν παθαίνει ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο και πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Για να ξεγελάσει τον Έβανς, η Daily Bugle δημοσιεύει την είδηση δηλώνοντας ότι ο Μιν πέθανε στο νοσοκομείο. Ο Πήτερ καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον τελευταίο από τους πεζοναύτες που χρειάζονται για να καθαρίσει το όνομα του Μιν, τον καθηγητή Ντεντ, ο οποίος δέχεται να βοηθήσει καθώς θέλει και αυτός να καθαρίσει το όνομά του. Μαζί με τον Πίτερ και την ανιψιά του Μιν, Έμιλυ, ο Ντεντ πετάει στο Χονγκ Κονγκ για να καταθέσει, αλλά ο Ζάιντερ τον απαγάγει για να εξασφαλίσει τη σιωπή του. Κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού ενώ κυνηγούσε τους απαγωγείς, η Emily ανακαλύπτει ότι ο Peter Parker είναι ο Spider-Man. Τέλος, με τη βοήθεια της Έμιλυ, ο Spider-Man εντοπίζει τον Ντεντ στο μυστικό γραφείο του Ζάιντερ στην κορυφή ενός κτιρίου. Αφού νικήσει όλους τους μπράβους του, αιχμαλωτίζει τον Ζάιντερ και ελευθερώνει τον Ντεντ. Ο Peter Parker επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς η Emily αποφασίζει να μείνει στην Κίνα και υπόσχεται στον Peter να μην αποκαλύψει τη μυστική του ταυτότητα.


Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film

Ο Spider-Man εδραιώνεται πλέον ως ο υπερήρωας που σώζει την πόλη του, αλλά πάντα θα τον κατηγορούν για όλα τα δεινά τους. Το μύνημα: η χειραγώγηση της κοινής γνώμης και η κακή δύναμη των social media.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_The_Dragon%27s_Challenge

Spider-Man Collection

Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film photo album


Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film
Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film Spider-Man: The Dragon's Challenge 1981 Film