Spider-Man 1977 Film

Tips:

Το Spider-Man είναι μια αμερικανική τηλεοπτική ταινία υπερήρωα του 1977 που προβλήθηκε στο CBS, η οποία χρησιμεύει ως πιλότος στην τηλεοπτική σειρά του 1977 με τίτλο The Amazing Spider-Man. Το σκηνοθέτησε ο E. W. Swackhamer, το σενάριο του Alvin Boretz και πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hammond, David White, Michael Pataki, Hilly Hicks, Lisa Eilbacher, Robert Hastings, Ivor Francis, Len Lesser, Norman Rice, Jeff Donnell, Thayer David.
Είναι η πρώτη ταινία Spider-Man της Columbia Pictures. Δύο συνέχειες, το Spider-Man Strikes Back και το Spider-Man: The Dragon's Challenge, κυκλοφόρησαν το 1978 και το 1981, αντίστοιχα.

Story:

Ο Peter Parker, ένας ανεξάρτητος φωτογράφος για την Daily Bugle, δαγκώνεται από μια ραδιενεργή αράχνη και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτήσει υπερδυνάμεις, όπως ευκινησία και την ικανότητα να σκαρφαλώνει σε απόκρημνους τοίχους και οροφές. Όταν ένας μυστηριώδης Guru βάζει ανθρώπους - συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού και ενός δικηγόρου - για να ληστέψουν τράπεζες, ο Peter γίνεται ο ντυμένος ήρωας Spider-Man για να σταματήσει το διαβολικό σχέδιο του απατεώνα. Στη συνέχεια, ο Guru ανακοινώνει ότι θα υπνωτίσει δέκα Νεοϋορκέζους, που επιλέχθηκαν τυχαία, να αυτοκτονήσουν, εκτός αν η πόλη του πληρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια, που γίνεται τίτλος της Daily Bugle «Είσαι ένας από τους δέκα ανθρώπους;». Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη όταν ο Πίτερ Πάρκερ και η φίλη του Τζούντι υπνωτίζονται και είναι δύο από τους ανθρώπους που θα πέσουν από το Empire State Building μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Με λίγη τύχη, ο Peter είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την ύπνωση και στη συνέχεια να βρει τα ίχνη του και θα σταματήσει τον Guru.


Spider-Man 1977 Film

Η 1η ταινία Spider-Man, πιλότος για τη σειρά, μέτρια για την εποχή της, με αρκετό σασπένς και απλές - αλλά έντονες - σκηνές δράσης.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_(1977_film)

Spider-Man Collection

Spider-Man 1977 Film photo album


Spider-Man 1977 Film Spider-Man 1977 Film Spider-Man 1977 Film Spider-Man 1977 Film
Spider-Man 1977 Film Spider-Man 1977 Film Spider-Man 1977 Film