Son of the Pink Panther 1993 - Roberto Benigni

Tips:

Το Son of the Pink Panther είναι μια κωμωδία του 1993. Είναι η ένατη και τελευταία δόση της αρχικής σειράς ταινιών The Pink Panther που ξεκινά από την ταινία του 1963. Σε σκηνοθεσία Blake Edwards, πρωταγωνιστεί ο Roberto Benigni ως νόθος γιος του επιθεωρητή Clouseau. Επίσης σε αυτή την ταινία είναι οι τακτικοί Panther Herbert Lom, Burt Kwouk και Graham Stark και ένα αστέρι της αρχικής ταινίας του 1963, Claudia Cardinale. Ήταν η τελευταία ταινία της αρχικής σειράς ταινιών Pink Panther (η οποία είχε ξεκινήσει με την αρχική ταινία του 1963), καθώς και η τελευταία ταινία τόσο για τον σκηνοθέτη Blake Edwards όσο και για τον συνθέτη Henry Mancini. Ο Μαντσίνι πέθανε στις 14 Ιουνίου 1994 και ο Έντουαρντς αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο ένα χρόνο αργότερα το 1995. Roberto Benigni, Herbert Lom, Burt Kwouk, Graham Stark, Debrah Farentino, Robert Davi, Shabana Azmi και Claudia Cardinale.

Story:

Η πριγκίπισσα Γιασμίν του Λούγκας απάγεται στα γαλλικά χωρικά ύδατα στα ανοικτά των ακτών της Νίκαιας από τρομοκράτες με επικεφαλής έναν μισθοφόρο ονόματι Χανς για να αναγκάσουν τον πατέρα της να παραιτηθεί και να επιτρέψει στον εραστή της ντροπιασμένης θετής μητέρας της, έναν στρατηγό με τρομοκρατικούς δεσμούς με ένα εχθρικό γειτονικό βασίλειο. να διεκδικήσει τον θρόνο. Ο επίτροπος της αστυνομίας Ντρέιφους έχει την αποστολή να λύσει την υπόθεση της απαχθείσας πριγκίπισσας. Ενώ ερευνά την εξαφάνισή της στη νότια Γαλλία, έρχεται σε σύγκρουση με τους απαγωγείς και έναν τοπικό χωροφύλακα, ονόματι Jacques Gambrelli. Ο Γκαμπρέλι ανοίγει τις πίσω πόρτες του φορτηγού του απαγωγέα και κατασκοπεύει εν αγνοία του την πριγκίπισσα που πιστεύει ότι είναι η αδερφή του οδηγού καθ' οδόν για το νοσοκομείο.


Son of the Pink Panther 1993 - Roberto Benigni

Για να δεις τον Inspector Clouseau σε Ιταλική έκδοση. Ο Roberto Benigni είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Καλό θα ήταν να την δούμε σαν μια ξεχωριστή ταινία. Δεν έχει καμιά σχέση με Pink Panther και Peter Sellers.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Son_of_the_Pink_Panther

The Pink Panther Collection
Son of the Pink Panther 1993 - Roberto Benigni Son of the Pink Panther 1993 - Roberto Benigni Son of the Pink Panther 1993 - Roberto Benigni