Revenge of the Pink Panther 1978

Tips:

Το Revenge of the Pink Panther είναι μια κωμωδία του 1978. Είναι η έκτη ταινία της κωμικής σειράς ταινιών The Pink Panther. Κυκλοφόρησε το 1978, είναι η τελευταία ερμηνεία του Peter Sellers στο πλατό στο ρόλο του επιθεωρητή Jacques Clouseau. Ήταν επίσης η τελευταία δόση της σειράς που διανεμήθηκε αποκλειστικά από την United Artists. η εταιρεία απορροφήθηκε από τη Metro-Goldwyn-Mayer τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας. Πρωταγωνιστούν οι Peter Sellers, Robert Webber, Dyan Cannon, Burt Kwouk και Herbert Lom.

Story:

Ο Philippe Douvier, ένας μεγάλος Γάλλος επιχειρηματίας και κρυφά επικεφαλής της γαλλικής σύνδεσης, είναι ύποπτος από τους συνεργάτες του στη μαφία της Νέας Υόρκης για αδύναμη ηγεσία και ανάρμοστη διεξαγωγή των εγκληματικών του υποθέσεων. Για να αποδείξει το αντίθετο, ο βοηθός του Douvier, Guy Algo, προτείνει μια επίδειξη δύναμης με τη δολοφονία του διάσημου Jacques Clouseau, επικεφαλής επιθεωρητή του Sûreté. Η πρώτη απόπειρα του Douvier να σκοτώσει τον Clouseau με βόμβα αποτυγχάνει και η επακόλουθη απόπειρα του Κινέζου πολεμικού καλλιτέχνη «Mr. Ο Τσονγκ αποτρέπεται όταν ο Κλουζό καταφέρνει να τον πολεμήσει, παρερμηνεύοντάς τον με τον υπηρέτη του Κλουζό, τον Κάτο, ο οποίος έχει εντολή να κρατά τον εργοδότη του συνεχώς σε εγρήγορση με τυχαίες επιθέσεις. Ο Ντουβιέ προσπαθεί ξανά τηλεφωνώντας στον Κλουζό σε μια προσπάθεια να τον παρασύρει σε ενέδρα, αλλά ο εγκληματίας τραβεστί Κλοντ Ρούσο κλέβει το αυτοκίνητο και τα ρούχα του Κλουζό και σκοτώνεται κατά λάθος από τους άνδρες του Ντουβιέ.


Revenge of the Pink Panther 1978

Για να μου πονέσει ο σιαγόνας από τα γέλια ΕΠΙ 5. Η τελευταία ταινία του Peter Sellers ως Κλουζό. Η 5η ταινία της σειράς και το γέλιο συνεχίζεται.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Revenge_of_the_Pink_Panther

The Pink Panther Collection
Revenge of the Pink Panther 1978 Revenge of the Pink Panther 1978